Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Vouchere de vacanţă pentru sanitar-veterinarii brăileni

• instituţia locală a lansat procedura de achiziţie a serviciului de tipărire şi livrare a 120 de carnete cu astfel de bonuri • dacă nu vor fi probleme cu achiziţia, este posibil ca salariaţii DSVSA Brăila să-şi deconteze vacanţa de vară cu noile tichete  

 

Veşti bune pentru salariaţii Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Brăila: dacă mai au răbdare îşi vor putea deconta concediul de vară cu vouchere de vacanţă acordate de angajator. Zilele acestea, instituţia locală a urcat în SEAP (sistemul electronic de achiziţii publice) anunţul privind achiziţia de servicii de tipărire şi livrare a voucherelor de vacanţă. Comanda fermă a DSVSA Brăila este pentru 120 de carnete cuprinzând aproape 3.500 de bonuri a câte 50 lei fiecare, însemnând un buget de vacanţă de 173.350 lei pentru întreaga echipă, cunoscut fiind faptul că fiecărui angajat îi revine suma de 1.450 lei din care-şi poate plăti cazarea şi masa în cadrul unui sejur în staţiuni de pe teritoriul ţării noastre. Procedura de achiziţie este “cumpărare directă”, criteriul de atribuire stabilit fiind “cel mai bun raport calitate/preţ” în care 40% din punctaj vine din oferta financiară, 55% din numărul maxim de unităţi turistice afiliate, iar posibilitatea de a afilia noi unităţi de cazare aduce diferenţa de 5% din punctaj. Temenul limită de depunere a ofertelor expiră marţi, 12 iunie.

Voucherul de vacanţă este acceptat de numeroase agenţii de turism acreditate, pensiuni, hoteluri şi unităţi de tratament. Emis pe suport de hârtie sau electronic, acesta poate fi folosit pentru plata serviciilor turistice pe teritoriul României: cazare, masă, transport, tratament balnear, servicii de agrement. Serviciile turistice plătite cu voucherele de vacanţă cuprind cel puţin o noapte de cazare.

Instituţiile care vor acorda vouchere de vacanţă este necesar sa aibă prevăzut şi aprobat în buget acest tip de cheltuială.

Potrivit prevederilor în vigoare, bugetarii din instituţiile şi autorităţile publice, precum şi din cadrul operatorilor economici ai statului pot beneficia, până la 30 noiembrie 2018, de o indemnizaţie de vacanţă, denumită voucher de vacanţă, în cuantum de 1.450 lei.

Pentru celelalte categorii de angajatori, respectiv cele din mediul privat, decizia privind acordarea tichetelor de vacanţă rămâne la latitudinea patronilor, sumele destinate acoperii nominale a voucherelor trebuind a fi cuprinse în bugetele de venituri şi cheltuieli aprobate pe anul în curs.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii