Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Votul privind disponibilizările din MAI poate fi catalogat ca un accident

"Ăsta a fost punctul de vedere al câtorva colegi, unul dintre ei chiar are ca domeniu de care se ocupă zona de apărare şi ordine publică (...) În momentul în care am văzut că lucrurile se duc în direcţia asta, am încercat să am un dialog cu ei (colegii de grup - n.r.) şi n-am mai apucat, asta e. A fost un moment din ăsta, în timpul votului, în care am încercat să discut cu ei şi să văd ce se întâmplă chiar în clipa în care am văzut încotro se duc lucrurile. Asta este, se mai întâmplă. Eu am apucat să apăs pe o tastă (la vot - n.r.), în momentul acela am văzut că lucrurile se duc în altă direcţie şi am încercat să văd ce se poate face. Chestie de secunde, se întâmplă, s-a întâmplat", a povestit Pambuccian situaţia votului privind proiectul disponibilizărilor din MAI.

"Pot să vă spun că sunt doar speculaţii şi atât", a asigurat deputatul

El a susţinut că, din punctul său de vedere, situaţia de marţi din plen reprezintă doar un accident, dar că au existat colegi care au luat hotărârea de a respinge proiectul MAI. "Privit în peisajul general, poate fi privit ca un accident. Au apărut speculaţii în jurul chestiei ăsteia şi pot să vă spun că sunt doar speculaţii şi atât", a asigurat deputatul.
"În niciun caz nu vorbim de o lipsă de majoritate sau ceva de genul ăsta, a fost o chestiune absolut punctuală", a subliniat Pambuccian, precizând că întâlnirea din cursul dimineţii de marţi a parlamentarilor minorităţilor cu Emil Boc nu a avut nicio legătură nici cu proiectul MAI, nici cu rezultatul votului.
Liderul grupului minorităţilor a argumentat că lui şi colegilor săi nu le este caracteristic să acţioneze fără să-şi anunţe partenerii dinainte.
Categorie articol: 

Comentarii