Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Votul pentru candidatul PSD la Europarlamentare din zona de S-E s-a amânat

• ne-a informat preşedintele interimar al PSD Brăila, Ion Rotaru, întrebat despre întâlnirea care trebuia să aibă loc, marţi • Rotau a dorit să precizeze că în ciuda zvonurilor apărute şi a declaraţiilor lui Marian Oprişan, el va promova candidatul propus de PSD-iştii brăileni, Carmelia Dragomir

 

Întâlnirea liderilor PSD din zona de Sud-Est pentru a vota propunerile de candidaţi la alegerile Europarlamentare a avut loc marţi, însă votul a fost amânat pentru săptămâna viitoare. Motivul? La întâlnire nu au participat toţi cei şase preşedinţi de organizaţii. Chiar şi aşa, preşedintele interimar al PSD Brăila, Ion Rotaru, a dorit să puncteze că, în ciuda zvonurilor apărute pe scena politică brăileană şi a declaraţiilor vicepreşedintelui PSD Marian Oprişan privind susţinerea gălăţeanului Dan Nica şi a lui Andi Cristea, votul său va merge către sprijinirea candidatului desemnat de organizaţia PSD Brăila: Carmelia Dragomir, vicepreşedinte al Agenţiei Naţionale pentru Arii Naturale Protejate.

“Nu s-a votat. A avut loc marţi întâlnirea liderilor PSD pe regiunea de Sud - Est, dar nu ne-am întrunit în cvorum. Am fost doar trei din cei şase. Fiecare a mai avut un alt program. Am reprogramat votul pentru săptămâna viitoare, a rămas să vedem când putem să armonizăm programul tuturor celor şase preşedinţi. Nu s-a stabilit nimic şi ăsta a fost motivul. A fost din scurt şi nu am reuşit. Dar nu e în niciun caz încă o decizie privitoare la Dan Nica. A fost punctul de vedere al lui Oprişan, pe care şi l-a asumat şi o să şi-l asume în continuare. Noi urmează să dăm un vot aşa cum v-am spus. Absolut, o susţinem pe Carmelia Dragomir. Avem propunerea noastră pe care o susţin fără rezerve. Deci nu se pune în niciun caz problema aşa cum a fost prezentată”, a declarat Rotaru.

Cât despre conferinţa judeţeană în care PSD-iştii brăileni îşi vor alege noul preşedinte, Rotaru a precizat că aceasta va avea loc duminică, la 10:30, la Regal Ballroom (fostul Club Progresul), însă nu a indicat niciun candidat momentan. Senatorul a precizat că va veni la Brăila şi va vedea cine s-a înscris, iar detaliile privind conferinţa vor fi definitivate în cadrul unui Birou Permanent. Rotaru a precizat şi că a avut o discuţie cu liderul PSD, Liviu Dragnea, cu menţiunea că acesta ar putea participa la eveniment, dacă nu intervin alte situaţii care să îi dea programul peste cap.
Categorie articol: 

Comentarii