Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Voleiul, mărul discordiei între PDL şi PSD

* "Liderii PSD nu acceptă şi alte activităţi sportive", este acuzaţia deputatului Viorel Balcan * Mija s-a arătat de-a dreptul surprins de declaraţiile democrat - liberalului, el susţinând că, personal, a mers la crainic şi i-a spus să facă anunţul dorit de Balcan, la sfârşitul meciului

Cu toate că este criză financiară, voleiul feminin brăilean este din nou reprezentat la nivel naţional. În această vară s-a constituit CSM Comision, o echipă finanţată exclusiv din fonduri private pe care cei care au înfiinţat-o au făcut-o pentru fanii acestui sport, iar în Brăila sunt foarte mulţi iubitori ai voleiului.
Deocamdată, ca echipă nou înfiinţată, CSM Comision participă în campionatul A2, obiectivul elevelor profesorului Vladimir Stănescu fiind unul clar, promovarea în primul eşalon. Cum este şi firesc, deoarece se apropie startul de campionat, în programul echipei brăilene de volei figurează multe partide de verificare, dar şi un turneu "Brăila volei team cup" programat pentru week-end-ul următor. La turneu vor participa trei formaţii din primul eşalon, CS Piteşti, Penicilina Iaşi, Unic Piatra Neamţ şi două din eşalonul al doilea, CSU Galaţi şi CSM Comision Brăila.
Prezent sâmbătă dimineaţă la Sala Polivalentă, la meciul de handbal dintre HC Dunărea şi HCM Baia Mare, deputatul Viorel Balcan l-a rugat pe crainicul sălii să-i invite pe spectatorii brăileni la această competiţie.
"În Brăila sunt foarte mulţi iubitori ai voleiului şi am considerat firesc să-i invităm la turneul care va avea loc la sala Carantina, mai ales că va fi prezentat oficial şi lotul echipei noastre. Sâmbătă, în prezenţa primarului Aurel Simionescu şi a vicepreşedintelui CJ, Florin Mija, l-am rugat pe crainic să anunţe doar zilele de disputare ale meciurilor şi echipele participante", a declarat Viorel Balcan.
Sursa citată a precizat că i s-a promis că anunţul va fi făcut, însă, până la urmă, la ordinul vicepreşedintelui CJ, Florin Mija, totul a rămas doar la faza de promisiune.
"M-a uimit atitudinea vicepreşedintelui CJ Florin Mija, care i-a interzis crainicului să facă acest anunţ. De ce atâta răutate, de ce liderii PSD nu acceptă şi alte activităţi sportive în municipiu şi judeţ, activităţi sponsorizate de persoane private şi nu din bani publici, aşa cum de altfel procedează de obicei autorităţile locale? Sunt total nemulţumit de faptul că spectatorii de la handbal nu au fost informaţi despre turneul de volei ce va avea loc la Brăila", a mai adăugat Viorel Balcan.
Versiunea lui Viorel Balcan asupra incidentului nu este, însă, aceeaşi cu cea a vicepreşedintelui CJ Florin Mija. Contactat telefonic, Mija s-a arătat de-a dreptul surprins de declaraţiile democrat - liberalului Viorel Balcan, mai ales că, spune el, ar fi mers la crainic şi i-ar fi spus să facă anunţul dorit de Balcan, la sfârşitul meciului, lucru despre care susţine că s-a şi întâmplat: "Anunţul cu pricina chiar s-a făcut. Chiar eu am mers la crainic să îi spun să îl facă la sfârşitul meciului, aşa cum e normal, iar asta s-a şi întâmplat. Anunţul a fost făcut, l-a auzit o sală întreagă, mai puţin domnul Balcan se pare. Eu chiar o să particip la eveniment pentru că îmi place voleiul foarte mult. Dovadă că nu a fost vorba de nimic suspect sau de rea voinţă. Chiar aştept cu nerăbdare evenimentul respectiv. Nu înţeleg declaraţiile domnului Balcan şi nici atitudinea lui pe această temă. Poate nu a auzit dumnealui când s-a făcut anunţul, dar el s-a făcut", a mai adăugat Mija.
Categorie articol: 

Comentarii