Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Voleibalistele de la “Gh. M. Murgoci” merg la etapa de zonă a ONSS

formaţia pregătită de profesorul Dan Gheorghiţă este campioană judeţeană după ce a câştigat cu 2-0 finala cu “D. P. Perpessicius”

 

Sala de sport a Colegiului Naţional “Gh. M. Murgoci” a găzduit ultimul act al etapei judeţene la volei fete, competiţie rezervată elevelor de liceu, aflată în calendarul Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar.

În ultimul meci al acestei competiţii judeţene s-au întâlnit echipela de la “Gh. M. Murgoci”, pregătită de profesorul Dan Gheorghiţă, şi “D. P. Perpessicius”, antrenată de profesorul Valentin Badea, iar după o dispută antrenantă, cu multe faze spectaculoase, formaţia de la Murgoci s-a impus cu 2-0.

În urma acestui succes echipa de la “Gh. M. Murgoci” va reprezenta judeţul Brăila la etapa de zonă a ONSS care va avea loc la Tulcea în perioada 23-25 martie.

“D. P. Perpessicius” s-a clasat pe locul al doilea, iar echipa de la “Nicolae Bălcescu”, pregătită de profesorul Doru Devald, a ocupat poziţia a treia. Pe locurile patru şi cinci s-au clasat echipele de la “Nicolae Iorga” (echipă antrenată de profesoara Daniela Drăgan) şi “Panait Cerna”, formaţie coordonată de profesorul Marian Neta.

Lotul echipei “Gh. M. Murgoci”: Andreea Crăciun, Maria Ilie, Elena Dogărescu, Mădălina Stroe, Ana Răcoreanu, Andreea Raducan, Ioana Vîrtosu, Beatrice Gheorghe.
Categorie articol: 

Comentarii