Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Voleibalistele brăilene sunt în grafic

Pentru că şi-a subestimat adversara, formaţia brăileană s-a impus mai greu în primul set, cu 25-18, un set în care a fost nevoie şi de prezenţa experimentatei Dumitru pentru ca brăilencele să câştige.
A urmat o evoluţie foarte bună a gazdelor şi un rezultat pe măsură, 25-7, în setul al doilea, după care a urmat o relaxare prematură şi din nou ceva emoţii pentru elevele profesorului Vladimir Stănescu. Cu toate că în săptămâna premergătoare acestui meci majoritatea componentelor lotului au acuzat probleme de sănătate, unele dintre ele, din cauza stării gripale nici nu s-au antrenat câteva zile, CSM Comision s-a impus tot cu 25-18 şi continuă, cu maximum de puncte cursa spre A1.
"Sântem încântaţi că brăilenii au început să vină la meciurile de volei, că avem deja o galerie care creaază o atmosferă frumoasă în sală. Consider ca un rezultat normal acest 3-0 cu echipa bucureşteană, însă sper ca şi pe viitor voleibalistele noastre să comporte ca adevărate profesioniste şi să trateze meciurile cu aceeaşi seriozitate", a declarat Costi Baciu, directorul sportiv al grupării brăilene.
Categorie articol: 

Comentarii