Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Voinescu: Dl. Ponta vrea o bună percepţie publică pentru domnia sa

Aserţiunea lui Voinescu survine după declaraţiile făcute de Victor Ponta după întâlnirea liderilor opoziţiei cu delegaţia Fondului Monetar Internaţional. "După ce fostul premier Tăriceanu a spus că «FMI este o instituţie care lucrează cu ţările lumii a treia. Aş vrea să-şi ia valiza şi să se care cât mai repede», iată că liderii socialişti s-au întâlnit şi ei cu reprezentanţii acestei instituţii care, în opinia lor, ar trebui să se care. Evident că domnul Antonescu nu a participat, pentru că era în vacanţă", a comentat ironic Sever Voinescu.
Acesta îi reproşează lui Ponta că a susţinut fără justificare că guvernul de la Bucureşti va folosi sumele pe care FMI le-a rezervat României în caz de nevoie. "După întâlnire, am aflat de la domnul Ponta două lucruri gogonate. Primul este că USL o să vină la putere în 2012, ceea ce evident este un neadevăr. Al doilea neadevăr este că domnul Ponta va folosi suma de bani din acordul de precauţie cu FMI. Imediat, autorităţile statului au dezminţit: România nu are nicio intenţie de a folosi aceşti bani, rostul acordului cu FMI fiind acela de a disciplina în continuare exerciţiul finanţei publice în România", a replicat vicepreşedintele PDL.
Pedelistul consideră spusele lui Ponta sunt un alt simpotom al "inconsistenţei atitudinale" a lui Victor Ponta. "În 2010, când ţării îi era cumplit de greu, domnul Ponta boicota tot, ieşea în stradă şi voia insurgenţă. În 2011, când am ieşit din recesiune, domnul Ponta vrea comitet anticriză. De fapt, domnul Ponta vrea un singur lucru, o bună percepţie publică pentru domnia sa. A văzut că dacă dă cu piatra în geamul Guvernului nu-l iubeşte nimeni şi acum încearcă să simuleze o atitudine de politician responsabil", a declarat Voinescu.
Categorie articol: 

Comentarii