Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Voinescu afirmă că Boc este pregătit să conducă un partid mare

* pe de altă parte, Voinescu afirmă că Vasile Blaga are un stil de leadership caracteristic unui "partid mic şi viguros"

"Nu cred foarte tare în posibilitatea ca domnul Blaga să câştige alegerile din PDL. Eu cred că domnul Boc va câştiga alegerile, are prima şansă, şi domnul Boc mi se pare că este opţiunea corectă. Emil Boc mi se pare mai pregătit să conducă un partid mare, pentru că e o mare diferenţă între a conduce un partid de 7% şi unul de 35-40%. Dacă stilul de leadership al domnului Blaga e mai degrabă propriu unui partid mic şi viguros, stilul de conducere al domnului Boc mi se pare mai propriu unui partid mare, în care coexistă foarte multe opinii, diverse adesea, un partid legat de realitate şi de societate", a declarat Voinescu.
"Emil Boc mi se pare că este opţiunea corectă. El garantează conservarea unui tip de parteneriat cu preşedintele Traian Băsescu, un parteneriat esenţial pentru PDL. Nu-mi pot imagina evoluţia viitoare a PDL în afara acestui parteneriat", mai spune deputatul.
Categorie articol: 

Comentarii