Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Voinţa Vişani a câştigat la Şuţeşti şi revine pe podium

• Victoria Traian s-a apropiat la 2 puncte de lider, însă Viitorul Ianca a stat în etapa a 13-a • AFC Urleasca, singura echipă care a câştigat pe teren propriu

 

În etapa a 13-a a Ligii a IV-a s-au înregistrat trei victorii ale formaţiilor care au evoluat în deplasare şi doar într-un singur meci s-a impus echipa gazdă. Este vorba despre nou promovata AFC Urleasca, grupare care a câştigat cu 2-1 jocul  cu penultima clasată, Viitorul Însurăţei, după ce la pauză scorul a fost egal, 1-1. Pascu a marcat golul de trei puncte pentru echipa din Urleasca, iar nou promovata a bifat al treilea succes stagional.

Victoria Traian a realizat scorul etapei, 3-1 în deplasarea de la ACSC Cazasu. Oaspeţii au condus cu 2-0 în minutul 5, după golurile marcate de Moroşan şi Buzatu. Techiu a redus din diferenţă dar în repriza a doua a înscris şi Puia, iar în urma acestui succes Victoria Traian s-a apropiat la doar două puncte de prima clasată, Viitorul Ianca, dar liderul campionatului a stat în această rundă.

Cel mai aşteptat meci al etapei a 13-a, Viitorul Şuţeşti - Voinţa Vişani s-a incheiat cu victoria la limită, 1-0, a formaţiei vizitatoare, iar în urma acestei reuşite gruparea din Vişani urcă pe poziţia a treia a clasamentului. Pandurii Tudor Vladimirescu s-a impus cu 2-1 pe terenul ultimei clasate, Dunărea Tichileşti.

După etapa a 13-a pe primul loc se menţine Viitorul Ianca, 31 puncte, locul al doilea este deţinut de Victoria Traian 29 puncte, iar al treilea de Voinţa Vişani, 20 puncte.

 

Rezultatele şi marcatorii etapei a 13-a:

AFC Urleasca - Viitorul Însurăţei 2-1 (1-1)

Pârliţeanu (min. 10), Pascu (min. 60) / M. Iordache (min. 8)

ACSC Cazasu - Victoria Traian 1-3 (1-2)

Techiu (min. 24) / Moroşan (min. 3), Buzatu (min. 5), Puia (min. 72)

Dunărea Tichileşti - Pandurii Tudor Vladimirescu 1-2 (1-2)

Novac (min. 8) / E. Stan (min. 26), Mogoş (min. 35)

Viitorul Şuţeşti - Voinţa Vişani 0-1 (0-0)

Muşat (min. 49)

Viitorul Ianca a stat.
Categorie articol: 

Comentarii