Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Voia să scape de arest cu fuga în străinătate. Tâlharul brăilean a fost prins chiar la Vama Nădlac

Dat în urmărire pentru o tâlhărie comisă în 2015, pe Bulevardul Independenţei, un brăilean de 29 de ani a fost prins la Arad. A ajuns acum în spatele gratiilor.
La data de 2 mai, poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila - Serviciul de Investigaţii Criminale s-au deplasat în municipiul Sibiu, pentru a-l prelua pe individul căutat. El a fost oprit din drum la Punctul de Trecere al Frontierei Nădlac. Din data de 10 aprilie 2016, tânărul în cauză, Ionuţ Ş., era urmărit la nivel naţional şi internaţional. Asta pentru că, la data de 7 aprilie, Judecătoria Brăila a emis pe numele lui mandat de arestare preventivă, în lipsă, pe o perioadă de 30 zile, pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată. "În fapt, acesta, împreună cu mai multe persoane, i-au aplicat lovituri cu pumnii şi picioarele unui bărbat în vârstă de 38 de ani, din municipiu, după care i-au sustras un telefon mobil, în valoare de 270 lei, şi suma de 600 lei. Fapta a fost comisă în noaptea de 5 spre 6 octombrie 2015, pe Bulevardul Independenţei din municipiu", a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila, subinspector Laura Dan.
Urmăritul a fost prezentat instanţei de judecată, care a confirmat măsura arestării preventive, acesta fiind introdus în Arestul IPJ Brăila.

 
Categorie articol: 

Comentarii