Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Voi discuta cu Hagi despre Galatasaray, pentru ca ii cunoaste bine pe jucatori"

Tehnicianul Stelei, Marius Lacatus, a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca va discuta cu fostul antrenor stelist Gheorghe Hagi despre echipa Galatasaray, adversara din turul trei preliminar al Ligii Campionilor.
"Pentru noi primul obiectiv este calificarea in grupe. La prima vedere sortii nu au fost la fel de blinzi ca pina acum. Sint sigur ca echipa va avea un randament bun la dubla cu Galatasaray. La prima vedere nu va fi usor, au in componenta jucatori cu experienta. Avem sansa noastra si trebuie sa profitam de ea. In Turcia campionatul bun a inceput si acesta va fi un avantaj pentru noi, pentru ca pina la primul meci cu noi, nu vor avea meciuri oficiale in picioare. Voi discuta si cu Hagi despre Galatasaray, pentru ca el ii cunoaste foarte bine pe jucatori iar pe unii dintre ei i-a promovat la prima echipa", a spus Lacatus.
Tehnicianul crede ca jucatorii Stelei trebuie sa aiba increderea si priceperea din meciul cu AS Roma. "Nu putem spune ca Galata este principala favorita. Jucatorii trebuie sa aiba increderea si priceperea din meciul cu Roma. Prin jocul prestat la Istanbul, sper sa luam o optiune pentru calificare", a afirmat Lacatus.
Echipa Steaua Bucuresti va intilni formatia turca Galatasaray Istanbul in turul trei preliminar al Ligii Campionilor, conform tragerii la sorti de vineri, de la sediul UEFA. Steaua va juca primul meci in deplasare, la 12/13 august, urmind ca returul sa aiba la 26/27 august. In cazul in care va trece de turul trei preliminar, Steaua va evolua in grupele Ligii Campionilor.

"Calificarea Stelei se joaca in retur, la Bucuresti"

Antrenorul Mircea Lucescu a declarat, vineri, agentiei MEDIAFAX, dupa ce sortii i-au stabilit Stelei drept adversar echipa Glatasaray, ca formatia pregatita de Marius Lacatus are sanse sa intre in grupele Ligii Campionilor, meciul retur, de la Bucuresti, urmind a fi cel decisiv.
"Meci greu pentru Steaua, mai ales cel de pe Ali Sami Yen, dar Steaua are sanse, deoarece intotdeauna echipele romanesti au jucat foarte bine impotriva celor turcesti. Calificarea se va juca in retur, deoarece si pe Ghencea se poate crea o atmosfera identica cu cea de pe Ali Sami Yen. Steaua are o sansa sa intre in Champions League si trebuie sa se gindeasca numai la aceasta sansa", a spus fostul tehnician al echipelor Galatasaray si Besiktas Istanbul.
Referindu-se la Dinamo Zagreb, posibila adversara a formatiei sale, Sahtior Donetk, in turul trei preliminar al Ligii Campionilor, Lucescu a precizat ca nu putea pica mai rau: "Toate meciurile sint dificile. Nu e un meci usor, este cea mai buna echipa a Croatiei, fotbalul croat este un fotbal de luat in consideratie, produce jucatori pe banda... Nu cred ca puteam pica mai rau. Era una dintre cele mai puternice. Doar Atletico Madrid era mai grea."
Sahtior Donetk va juca in compania invingatoarei din meciul NK Domzale (Slovenia)/Dinamo Zagreb (Croatia). In primul meci, Dinamo Zagreb s-a impus cu scorul de 3-0.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii