Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Vocile Brailei

Rubrica de fata are menirea de a asigura un dialog direct intre
cititori si reprezentantii principalelor institutii publice. In cadrul
acestei rubrici, cititorii isi pot exprima opiniile in legatura cu diverse
probleme cu care se confrunta in viata de zi cu zi. Cititorii sint rugati
sa foloseasca un limbaj decent si sa nu aduca acuzatii nefondate.
Redactorul de serviciu raspunde apelurilor dumneavoastra la tel.
61.10.53, intre orele 9.30-17.00.
Mai multi braileni care locuiesc in zona intersectiei Bulevardului Dorobantilor cu strada Tineretului, au reclamat ca la punctul termic din spatele fostului restaurant "Zorile", au fost executate lucrari de dezmembrare a unor rezervoare metalice, iar in urma a fost lasata o mizerie de nedescris. Oamenii s-au plins ca au incercat sa afle cine ar fi trebuit sa curete zona de lucru, fara nici un rezultat insa.
Surpriza a venit in momentul in care reporterii nostri au incercat sa afle cine a efectuat lucrarile cu pricina intrucit, nici regia de apa si nici SC "CET", nu-si asuma vreo responsabilitate in acest sens. Mai mult, fiecare dintre unitati sustine sus si tare ca nu are nici o legatura cu respectiva lucrare. "Noi nu avem astfel de lucrari programate si nu avem nici o treaba cu incidentul despre care vorbiti. Poate SC "CET" care are punctul termic ar putea sa va dea mai multe informatii", a venit raspunsul de la RA "Apa" Braila. La rindu-i, conducerea SC "CET" a afirmat categoric ca respectivele rezervoare nu sint proprietatea firmei, ci a regiei de apa, asa cum au fost impartite activele la divizarea fostei regii "Aptercol". "Nu noi am facut lucrarile si nu avem legatura cu acele dezmembrari. Cu siguranta regia de apa, care are in proprietate rezervoarele, va poate furniza mai multe detalii. Repet: SC "CET" nu este implicata in acest subiect", ne-a declarat Ionel Patrascu, directorul general al SC "CET" SA.
Contactat de reporterii "Obiectiv", viceprimarul Lucian Tilea s-a declarat surprins de situatia reclamata si a promis ca va verifica personal cine a facut lucrarile la punctul termic si cine avea obligatia sa curete zona dupa finalizarea lucrarilor de dezmembrare.
Categorie articol: 

Comentarii