Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

VOCILE BRĂILEI | “De două săptămâni îi aşteptăm pe cei de la CUP Dunărea, să vină să repare un branşament!”

• două familii de pe Strada Debreţin, din cartierul Nedelcu P. Chercea, sunt afectate de o defecţiune apărută la branşamentul instalaţiei de apă • “Când am sesizat, ni s-a spus să aşteptăm, să treacă alegerile. Vecinul a scos de două ori apa din cămin, că dădea pe dinafară. Am sesizat din nou, luni, dar n-a venit nimeni”, ne-a spus Adrian Coteţ

 

Situaţie critică la o gospodărie de pe Strada Debreţin nr. 32, în cartierul brăilean Nedelcu P. Chercea, unde, de vreo două săptămâni, apa potabilă ţârâie în voie dintr-un branşament defect amplasat la limita dintre curtea omului şi spaţiul public. Mai rău este că sunt afectate nu una, ci două gospodării, iar proprietarii, disperaţi, ne-au cerut ajutorul.

“Problemele la instalaţia de apă au apărut încă de săptămâna trecută, la vecinul care locuieşte la numărul 32, Chirac Constantin. Este vorba de o defecţiune la branşament, defecţiune care poate fi remediată doar de către angajaţii CUP Dunărea. Apa curge într-una, vecinul a golit căminul de două ori, pentru că se umpluse cu apă. Apa a ajuns şi la mine, la numărul 30. Când am sesizat la compania de apă, ni s-a spus că aşteptăm, să treacă alegerile. Am aşteptat, au trecut şi alegerile, dar tot nu au venit. Luni, a doua zi după alegeri, am fost la sediul companiei şi am sesizat din nou, dar nu au venit nici până astăzi. Nu ştim cui să mai cerem ajutorul. În plus, cine va plăti atâta apă risipită?”, ne-a spus, ieri, Adrian Coteţ, brăileanul care locuieşte pe Strada Debreţin nr. 30.
Categorie articol: 

Comentarii