Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Vizită a primarului Dragomir în vestiarul Daciei Unirea

• prezenţa sa a schimbat starea de spirit la nivelul echipei, iar jucătorii doriţi de formaţia brăileană au semnat contractele propuse de club •”Faptul că domnul primar şi-a făcut timp să vină în vestiarul Daciei Unirea ne-a dat o doză de încredere că lucrurile se vor rezolva”, spune Sorin Frunză

 

Primarul Marian Dragomir a fost, miercuri, în vestiarul fotbaliştilor de la Dacia Unirea şi i-a asigurat pe jucători că în septembrie vor primi banii de la Primărie. În consecinţă, atmosfera de la nivelul lotului s-a schimbat şi un prim efect al acestei intervenţii din partea primarului a fost că echipa brăileană a câştigat primul amical din această vară. Însă cea mai mare realizare a clubului brăilean a fost aceea că jucătorii sosiţi în probe au semnat, joi, contractele cu Dacia Unirea. Este vorba despre Logofătu, Cosmin Mihai, Olimpiu Bucur, Lazăr, urmând ca astăzi să semneze şi cei doi jucători de la Unirea Jucu, Cubleşan şi Covaciu. Fotbaliştii din vechiul lot semnaseră deja noile înţelegeri.

“Faptul că domnul primar şi-a făcut timp să vină în vestiarul Daciei Unirea, deşi avea probleme mari în oraş din cauza furtunii de marţi după-amiază, ne-a dat o doză de încredere că lucrurile se vor rezolva. Băieţii îşi pierduseră răbdarea, acum lucrurile s-au schimbat, jucătorii pe care dorim să-i transferăm au semnat cu Dacia Unirea, ceilalţi din vechiul lot semnaseră deja noile înţelegeri. Din punctul meu de vedere, este un lucru foarte bun şi îi mulţumim şi pe această cale domnului Marian Dragomir”, a declarat Sorin Frunză, directorul sportiv al Daciei Unirea.

Întrebat dacă va reveni în teren dacă va fi cazul, directorul sportiv al Daciei Unirea, Sorin Frunză, a spus clar că da: “Dacă va fi nevoie de mine nu mă dau la o parte. Ţin la această echipă şi voi intra în teren pentru că va fi cu siguranţă foarte greu pentru noi până la iarnă”.
Categorie articol: 

Comentarii