Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Viziere donate spitalului de Biblioteca Județeană, prin intermediul CJ Brăila

* asta au anunțat de dimineață (luni, 06 aprilie) reprezentanții Consiliului Județean Brăila * președintele CJ Francisk Chiriac a punctat că deja au fost livrate spitalului județean primele 200 de viziere realizate gratuit de Biblioteca Județeană ”Panait Istrati”, cu ajutorul donațiilor

 

Un gest frumos din partea Bibliotecii Județene ”Panait Istrati” și a Consiliului Județean Brăila în contextul pandemiei de coronavirus. Potrivit unui anunț făcut de reprezentanții CJ Brăila, un lot de 200 de viziere au fost donate, astăzi (luni, 6 aprilie) Spitalului Județean. Materialele de protecție au fost realizate în mod gratuit de angajații Bibliotecii Județene ”Panait Istrati”, cu ajutorul donațiilor. Președintele CJ Brăila, Francisk Chiriac, a afirmat că se va face un inventar la spital și apoi se vor mai realiza viziere în funcție de necesități.

”Sunt 200 de bucăți, au fost livrate deja către spital de mine, personal. Se vor mai realiza și altele. Am întrebat și la Ambulanță. Acolo toată lumea are deja viziere. Am discutat. Dar vor face în continuare la cererea spitalului. Doamna manager va face o situație să vedem câte mai trebuie făcute, astfel încât fiecare angajat să aibă vizieră. Începând de la infirmiere și până la medici. Este o metodă de prevenție. Vizierele se realizează din sponsorizări, dar nu voi intra în detalii. Important este că se fac. S-au făcut donații pentru achiziția materialelor, dar mâna de lucru este gratuită. Totul în spirit de solidaritate pentru cei care ne tratează și ne apără de acest virus”, a declarat Chiriac.

 

 
Categorie articol: 

Comentarii