Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Vitezomanii de pe şosele

Şoferi vitezomani sau fără permis de conducere, opriţi din drum de poliţişti. Trei conducători auto circulau după propriile legi, un bucureştean conducând o maşină scoasă din circulaţie din 2012.
În ziua de duminică, la ora 19.45, poliţişti din oraşul Însurăţei l-au depistat, pe DE 584, în afara localităţii Bărăganul, pe sensul de mers Însurăţei-Slobozia, pe Didi D. (38 de ani), din municipiul Bucureşti. Acesta conducea autoturismul "Opel" cu o viteză care depăşea regimul legal (142 km/h). "Fiind verificat autovehiculul în bazele de date, s-a constatat că acesta a fost radiat din circulaţie la data de 11 iulie 2012. Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat", a precizat agent principal Camelia Bucur din cadrul Biroului de Presă al IPJ Brăila.
Tot duminică, la ora 16.50, poliţişti de la Biroul Rutier Brăila l-au depistat în trafic şi pe Cristian M. (30 de ani), tot din Bucureşti, în timp ce conducea un autoturism "Skoda Fabia" cu număr străin de înmatriculare, pe strada Piaţa Traian, din municipiu. Din verificările efectuate de poliţişti a rezultat că maşina nu era înmatriculată şi că plăcuţele cu numărul de înmatriculare erau false. Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat şi cu număr fals de înmatriculare.
Sâmbătă, la ora 18.40, poliţişti din Însurăţei au surprins în trafic, pe DE 584, comuna Bărăganul, un autoturism "Audi" care se deplasa pe sensul de mers Însurăţei-Slobozia, având viteza de 96 km/h, fapt înregistrat cu aparatul radar. La volanul maşinii se afla Andrei M. (24 de ani), din comuna Bărăganul, despre care poliţiştii au stabilit că nu deţine permis de conducere. Totodată, s-a mai stabilit că autoturismul nu figurează ca fiind înmatriculat. Tânărul s-a ales cu dosar penal.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii