Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Vitezoman din Germania, prins de radar cu aproape 200 km/h

Şofer din Germania, depistat în timp ce conducea cu viteză excesivă. Acesta gonea pe DE 584, între localităţile Albina şi Valea Cânepii, cu un autoturism "Audi Q7". Viteza înregistrată de aparatul radar a fost de aproape 200 km/h.
În ziua de 2 septembrie, în jurul orei 12.55, poliţiştii de la Serviciul Rutier Brăila l-au depistat pe bărbatul de 49 de ani, din Germania, în timp ce conducea autoturismul cu o viteză peste limita maximă admisă. "Acesta a fost înregistrat cu aparatul radar, pe DE 584, între localităţile Albina şi Valea Cânepii, conducând cu o viteză de 197 km/h. Conform legislaţiei în vigoare, conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.800 de lei", a precizat insp. principal Jenel Şogor, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila. Şoferul vitezoman nu a scăpat numai cu amendă, poliţiştii reţinându-i permisul de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule, pentru o perioadă de 90 de zile.
Poliţia Română recomandă conducătorilor auto să circule cu prudenţă, cu viteză adaptată condiţiilor de trafic şi meteo şi să acorde o atenţie sporită pietonilor. Depăşirea limitelor legale de viteză şi viteza neadaptată la condiţiile de trafic sunt principalele cauze ale accidentelor rutiere grave produse pe drumurile publice.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii