Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Vispo continuă contractul de pază la Spitalul de Psihiatrie

Firma brăileană "SPP Vispo" a mai câştigat un contract, pentru încă un an, pentru paza şi protecţia Spitalului de Psihiatrie "Sf. Pantelimon". Compania a fost desemnată câştigătoare a procedurii organizate de către unitatea spitalicească, aflată în subordinea municipalităţii, după modelul "cerere de ofertă", având criteriu de atribuire "oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere economic". La selecţia de ofertă, "SPP Vispo" a avut un singur contraofertant, iar în final preţul de atribuire a fost de 64.893,6 lei, fără TVA, cu aproape 100.000 lei sub preţul estimat (161.335,2 lei fără TVA). De aceşti bani, firma ar urma să presteze servicii specializate de pază, monitorizare şi întreţinere sistem de alarmă atât la sediul din Calea Călăraşilor (1 post de pază permanent 24 h/zi, 1 post de pază mobil 24 h/zi şi monitorizare şi întreţinere sistem alarmă antiefracţie existent în pavilionul administrativ), precum şi la sediul din şoseaua Baldovineşti la secţia de psihiatrie cronici adulţi (1 post de pază 12 h/zi).
Potrivit SEAP (Sistemul Electronic de Achiziţii Publice), firma brăileană a mai câştigat contracte similare la aceeaşi unitate spitalicească şi în anii trecuţi.
Cele mai recente date de bilanţ arată că "SPP Vispo" a înregistrat în 2013 o cifră de afaceri de 5,36 milioane lei, cu un număr de 244 salariaţi, rezultând un profit net de 142.835 lei.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii