Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Viorica Dăncilă vine la Brăila ca să jumulească niște pesediști. Cine va încasa prima palmă

Dacă îi spuneai lui Ion Rotaru, de la PSD Brăila, acum 2 luni că o să vină ziua când Viorica Dăncilă îl va jumului de viu, ți-ar fi zis că nu ești întreg la minte. Păi, cum să ajungă o agramată ca Dăncilă să taie și să spânzure în fieful lui brăilean, chit că la vremea respectivă doamna cu coc imposibil era doar premier, nu și președinte al PSD?

Iată că lucrurile s-au precipitat. Liviu Dragnea a ajuns la pușcărie, iar Dăncilă a ajuns mare boss în PSD.

Și nu a trecut nici măcar o săptămână de când Viorica Dăncilă a ajuns șef al PSD că a început să ia la rând filialele care au dezamăgit la alegerile europarlamentare.

Prima pe listă: Brăila. Nu Vrancea lui Oprișan, acolo unde baronul PSD a luat-o rău pe cocoașă, ci Brăila. Păi da, dar la Brăila PSD a fost bătut de un fost pesedist, este vorba despre Mihai Tudose, care cu al său ProRomânia i-a întrecut pe pesediști. La mustață e adevărat, dar începutul e promițător și nu pentru PSD Brăila.

O astfel de rușine nu putea fi trecută cu vederea. Așa că Dăncilă, dimpreună cu Orlando Teororovici vin vinerea asta la Brăila ca să îi jumulească pe cei care se fac vinovați de eșecul de la europarlamentare.

Pe senatorul Ion Rotaru nu îl văd bine deloc, deși el a cam învățat în ultimii ani să cam cadă în picioare, mai ceva ca o pisică de pe un acoperiș fierbinte, vorba filmului.

Eu cred că, la cât de nervoasă este madam Dăncilă, îi va băga pe pesediștii din Brăila într-o încăpere, cu lumina stinsă, și va începe să împartă pumni în stânga și-n dreapta, la nimereală. Și care o fi să fie jumulit mai tare, asta e, înseamnă că n-a avut noroc.

Nu-mi vine să cred că “neconflictuala” Dăncilă vine să sancționeze pe cineva anume, la Brăila, dar este doar o părere.

Așa că haideți să ne facem provizii de popcorn și să urmărim cafteala care se anunță în acest week-end, la PSD Brăila.
Categorie articol: 

Comentarii