Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Viorica Dăncilă, candidatul PSD la alegerile prezidenţiale

• ea a fost desemnată sâmbătă, în Congresul partidului • “Voi fi primul preşedinte femeie al acestei ţări”, a spus Dăncilă

 

 

Peste 800 de delegaţi s-au reunit, sâmbătă, începând cu ora 11:00, în Congresul PSD, pentru a lansa candidatura Vioricăi Dăncilă la alegerile prezidenţiale. Aceasta şi-a făcut intrarea în sala de la Palatul Parlamentului pe acordurile unui hit al anilor 80, “Eye of the Tiger” al formaţiei Survivor, care se regăseşte şi în coloana sonoră a filmului de acţiune “Rocky”, informează g4media.ro.

Cei circa 800 de delegaţi adunaţi la Palatul Parlamentului au votat în unanimitate, prin ridicare de mâini, propunerea ca Dăncilă să reprezinte partidul în cursa pentru Cotroceni.

La Congres, Viorica Dăncilă a venit însoţită de soţul ei. “Voi fi primul preşedinte femeie al acestei ţări”, a spus preşedintele PSD.

La eveniment, a fost prezent ca invitat şi Serghei Stanişev, preşedintele Partidului Socialiştilor Europeni, semn al normalizării relaţiilor PSD cu social-democraţii din Uniunea Europeană. În schimb, nu a fost invitat preşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, în condiţiile în care tensiunile dintre ALDE şi PSD sunt în creştere ca urmare a refuzului social-democraţilor de a susţine candidatura lui Tăriceanu la alegerile prezidenţiale.

 
Categorie articol: 

Comentarii