Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Viorel Ion izbucneşte

Antrenorul formaţiei brăilene, Viorel Ion, pune eşecul de la Viitorul pe seama manierei de arbitraj a lui Mugurel Drăgănescu. Vioară spune că la Ovidiu, doar din respect pentru Gică Hagi, nu a retras echipa de pe teren.
"Mi-a ajuns cuţitul la os, nu ştiu cât o să mai rezist, CF Brăila este cea mai furată echipă din această serie. Dacă nu era Hagi la stadion scoteam echipa de pe teren, din respect pentru el mi-am călcat pe inimă şi nu am făcut acest gest. Toţi au văzut cum arbitrul de centru i-a adus mereu pe constănţeni spre careul nostru, iar la faultul asupra lui Pălimaru nu a acordat penalty. Ca să nu mai spun că a fost un adevărat circ şi cu cartonaşele pe care ni le-a acordat nouă. De jucători, de atitudinea lor în teren am fost mulţumit", şi-a început şirul de acuzaţii Viorel Ion.
Ba, mai mult, tehnicianul CF-ului pune sare pe rană şi afirmă că, de fapt, CF Brăila a pierdut puncte preţioase din cauza arbitrajelor în ultimele trei etape.
"Eu muncesc, la Brăila s-a construit o echipă pe care mulţi oameni de fotbal din ţară o apreciază şi alţii îmi fură munca. De trei meciuri se greşeşte împotriva noastră şi ceea ce este mai grav este faptul că am fost defavorizaţi şi pe teren propriu în meciul cu Farul. Cu patru puncte eram sus în clasament, pe 3 sau pe 4", a continuat Vioară.
Când a venit vorba de meciul următor, antrenorul s-a mai calmat şi a precizat că partida cu Dinamo este una dificilă, dar speră ca sâmbătă jucătorii să-i facă un frumos cadou de ziua sa de naştere.
"Viitoarea adversară, Dinamo II, este o formaţie puternică, însă, pentru că duminică este ziua mea de naştere, sper ca fotbaliştii brăileni să-mi ofere cadoul pe care mi-l doresc - victoria", a mai adăugat Viorel Ion.
Categorie articol: 

Comentarii