Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Viorel Botea, candidatul PMP la Primăria Municipiului

* anunțul a fost făcut chiar de către acesta în cadrul unei conferințe de presă pe tema lansării candidaților pentru alegerile locale din acest an * printre proiectele enumerate pe care le-a pregătit pentru campanie, Botea a spus că vrea să asigure transport în comun gratuit brăilenilor

 

Duminică dimineața, organizația brăileană a Partidului Mișcarea Populară (PMP) a organizat evenimentul de lansare a candidaților proprii la alegerile locale ce vor avea loc peste câteva luni. De la Centru, au fost prezenți Eugen Tomac, președintele PMP, și Ioana Constantin, secretar general adjunct al partidului și totodată șeful de campanie pentru alegerile locale. În cadrul conferinței de presă ce a precedat evenimentul de lansare a candidaților, liderul la nivel local al partidului, Viorel Botea, și-a anunțat candidatura pentru Primăria Municipiului Brăila. „Vă spun în premieră că în alegerile locale 2020 voi fi candidatul Partidului Mișcarea Populară la Primăria Municipiului”, a anunțat Botea.

Totodată, acesta a vorbit despre listele cu candidați pentru celelalte primării din județ, dar și pentru consiliile locale și Consiliul Județean. Deși listele sunt definitivate, acestea vor fi date publicității abia după 1 martie, au anunțat liderii PMP. „Avem candidați eligibili atât la Consiliul Local, cât și la Consiliul Județean, candidați cu o calitate morală, profesională și personală deosebită. Aceste lucruri le vom da publicității puțin mai târziu. În momentul de față, din cele 44 de organizații, avem 33 de organizații în care avem candidați la primărie și 36 organizații unde putem spune în acest moment că avem liste de consilieri locali pentru alegerile locale. Sperăm ca în următoarea perioadă, în județul Brăila să acoperim cel puțin 80% din organizațiile pe care le avem. Targetul pe care ni-l dorim noi este de cel puțin 10% și toate cele 44 de organizații să fie acoperite complet. Cred că nu este un target exagerat”, a completat președintele PMP Brăila.

Întrebat despre proiectele pe care le are pentru Primăria Municipiului, Viorel Botea a enumerat câteva, fără a intra în detalii: transport în comun gratuit pentru brăileni, școli la standarde europene, asigurarea unui nivel de calitate al vieții crescut pentru brăileni, sistem sanitar conform cerințelor Uniunii Europene.

După încheierea conferinței de presă, liderii PMP s-au întâlnit în Sala Mare a localului „Regal Ballroom” cu membrii partidului, unde au discutat despre candidații la primăriile din județ, la consiliile locale și Consiliul Județean Brăila.
Categorie articol: 

Comentarii