Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Viorel Banciu a inclinat balanta in favoarea gazdelor

In week-end-ul trecut, Amicii Boys a mai repurtat un succes in Liga a II-a la fotbal in sala, 5-4, in compania uneia dintre formatiile valoroase ale seriei, Concordia Chiajna. A fost insa un joc antrenant, cu multe goluri, dar si rasturnari de situatii.
Brailenii au ratat prima ocazie prin Banciu chiar in secunda 30 a primei reprize, insa replica oaspetilor nu s-a lasat asteptata si la prima lor actiune de atac, Brasoveanu a sutat in bara portii aparate de Dragan.
In minutul 8 Banciu a marcat un gol spectaculos cu calciiul, dupa un sut centrare a lui Ciocianu numai ca, dupa numai patru minute Alexandru Ion a restabilit egalitatea. La faza urmatoare Sendrov de la Concordia a sutat in transversala, pentru ca la ultima actiune periculoasa din prima repriza, unul dintre aparatorii formatiei vizitatoare sa degajeze mingea de pe linia portii dupa o actiune a lui Banciu.
Cel mai periculos atacant al gazdelor, Viorel Banciu, si-a adus din nou echipa in avantaj la inceputul reprizei a doua, insa nici de aceasta data bucuria gazdelor nu a durat prea mult pentru ca Alexandru Ion a egalat in minutul 24.
Jocul a continuat dupa acelasi scenariu. Pirliteanu (min. 29) a marcat pentru 3-2, Alexandru Ion a egalat trei minute mai tirziu.
Pentru prima data in acest meci oaspetii au reusit sa preia conducerea in urma golului inscris de Bogdan Ion si Concordia Chiajna incepea sa viseze frumos.
Numai ca brailenii au avut o revenire puternica, Banciu a restabilit echilibrul din lovitura de pedeapsa de la 10 m. Tot el a sutat puternic la poarta, cu zece secunde inainte de finalul intilnirii, mingea l-a lovit pe Enache si s-a oprit in plasa portii adverse si astfel Amicii a reusit sa obtina cel de-al treilea succes din acest tur de campionat.
Cu trei victorii si un egal formatia braileana este lidera seriei, iar visul jucatorilor pregatiti de Marius Cojocaru, de a ajunge in Liga I, pare a fi indreptatit.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii