Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Vioreanu et company s-au detasat in cistigatori abia in ultimele zece minute

Marti, Viitorul Insuratei a cistigat cu 4-2 amicalul disputat in deplasare la una dintre formatiile care la finalul sezonului trecut a participat la barajul de promovare in Liga a III-a, Energia Vulturul. Chiar daca nu a promovat, Energia a demonstrat ca valoric este peste nivelul Ligii a IV-a luptind, timp de 80 de minute, de la egal la egal cu formatia din Insuratei.
Nu este mai putin adevarat ca elevii lui Sandu Minciu au ratat cam douazeci de oacazii de a inscrie.
Prima situatie de gol a echipei Viitorul a irosit-o Berceanu, cea de a doua Dobre insa pina la urma, in minutul 23, golgeterul din sezonul trecut al oaspetilor, Cosmin Dobre, a trimis un lob peste portar, mingea a lovit transversala, a revenit in teren si Berceanu a indeplinit o simpla formalitate, 0-1. Berceanu, Vioreanu si Preda au ratat pe rind majorarea scorului si cum ocaziile se razbuna, in minutul 39 gazdele au profitat de o gafa a lui Cheles si au restabilit egalitatea.
In repriza a doua, Viitorul a controlat jocul inca din primul minut si a trecut iar in avantaj dupa reusita lui Dobre care a fructificat o pasa foarte buna a lui Vioreanu.
Bucuria oaspetilor a fost insa de scurta durata deoarece in minutul 50 Energia a reusit pentru a doua oara sa restabileasca egalitatea dupa o nesincronizare intre Musat si Oprea.
Viitorul a trecut la conducerea jocului, s-a masat cu intreg efectivul in jumatatea adversa si dupa o suita de ratari ale lui Berceanu, Dobre, Vicol si Oprea, cu zece minute inainte de finalul meciului ultimul a reusit sa-si aduca echipa in avantaj, min. 80: 2-3. Oprea a marcat si cel mai frumos gol al amicalului, in urma unui procedeu destul de dificil, o foarfeca pe spate de la sase metri dupa o centrare a lui Bratosin. Scorul final al partidei de verificare a fost stabilit patru minute mai tirziu de Vicol si astfel Viitorul s-a impus cu 4-2.

Viitorul: Ilasc - Cheles, Bogdan, Musat, Matei - Preda, Baicu, Vioreanu, Bratosin - Dobre, Berceanu.
In repriza a doua au mai evoluat portarul Constandache si jucatorii de cimp Mirescu, Oprea, Vicol, Anghelina, Balta si Tanase.
Categorie articol: 

Comentarii