Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Violatorul fetiţei din Lacu Dulce rămâne la arest

Judecătoria Brăila a admis cererea de prelungire a măsurii arestului preventiv faţă de inculpatul Leonard Iordache, de 39 de ani • acesta a contestat măsura , dar la instanţa superioară a fost respinsă • în data de 20 octombrie, individul a luat-o din faţa casei din Lacu Dulce pe fetiţa de 12 ani a unui cunoscut, apoi a violat-o

 

Individul care şi-a bătut joc de o fetiţă de numai 12 ani, pe care a violat-o după ce a luat-o din faţa casei din Lacu Dulce, nu scapă de arest. Judecătoria Brăila a admis cererea de prelungire a măsurii arestului preventiv, formulată de procurori, faţă de inculpatul Leonard Iordache, de 39 de ani. Acesta a contestat măsura la instanţa superioară, dar cererea a fost respinsă. Anterior, bărbatul a cerut înlocuirea arestului preventiv cu o măsură mai uşoară, eventual arest la domiciliu, însă instanţa nu i-a admis cererea. 

Reamintim că, în week-end-ul 20/21 octombrie, copila a avut parte de o experienţă de coşmar. Ea a fost luată de la joacă de bărbatul care a vrut, se pare, să se răzbune pe tatăl fetei, care îi fusese amic. La data de 20 octombrie, tatăl a sesizat dispariţia fetei la Poliţie, prin numărul de urgenţă 112. El a cerut ajutor şi pe reţelele de socializare. Din nefericire, după ce a lipsit o zi de acasă, fata s-a întors în stare de şoc şi i-a spus tatălui său că a fost violată. Suspectul de viol era Leonard Iordache, de 39 de ani, despre care vecinii tatălui au spus că îl văzuseră împreună cu cea mică. Poze cu bărbatul în cauză, însoţite de un mesaj prin care se cerea ajutorul, au fost postate pe Facebook. Poliţiştii de la Biroul de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului, care au efectuat ancheta în acest caz, au reuşit să îl prindă pe violator, acesta ajungând la arest.
Categorie articol: 

Comentarii