Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Violatorul din Jirlău. Judecata

procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Făurei au dispus trimiterea în judecată a inculpaţilor Răzvan Mădălin Mucea şi Răzvan Z., primul pentru comiterea infracţiunii de viol, iar celălalt pentru complicitate la comiterea faptei • după cum se arată în rechizitoriul procurorului, inculpatul Mucea, de 21 de ani, este cel care a profitat de o minoră de 14 ani, din Jirlău, în decembrie 2017, pe care a obligat-o să întreţină cu el un act sexual oral • l-a ajutat şi inculpatul minor Răzvan Z., de 14 ani, care a forţat-o pe fată să se urce în autoturismul marca “Audi A4” condus de către inculpatul Mucea • violatorul a fost arestat preventiv, după comiterea faptei

 

A profitat de o minoră, de numai 14 ani, din Jirlău, pe care a obligat-o să întreţină cu el un act sexual oral, în autoturismul Audi A4, iar acum aşteaptă sentinţa la Judecătoria Făurei. Este vorba despre inculpatul Răzvan Mădălin Mucea, de 21 de ani, care riscă să îşi petreacă ani buni la închisoare pentru fapta comisă.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Făurei au dispus trimiterea în judecată a inculpaţilor Răzvan Mădălin Mucea şi Răzvan Z. (minor de 14 ani), primul pentru comiterea infracţiunii de viol, iar celălalt pentru complicitate la viol. În rechizitoriul procurorului se arată că inculpatul Mucea este cel care şi-a satisfăcut dorinţele sexuale cu minora, în decembrie 2017, deşi victima s-a opus. Celălalt inculpat a forţat-o pe fată să urce în maşina condusă de Mucea, însă el a coborât apoi.

Potrivit anchetatorilor, Mădălin Răzvan Mucea, este cunoscut cu antecedente penale şi a fost cercetat în stare de arest preventiv.

Astfel, la data de 17 decembrie 2017, organele de poliţie din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Făurei s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de viol. În urma anchetei, arată procurorul, s-a stabilit că persoana vătămată C.I., în vârstă de 14 ani, a fost constrânsă de inculpatul Mădălin Răzvan Mucea să întreţină cu el un act sexual oral, împotriva voinţei sale. Persoana vătămată a depus plângere penală împotriva participanţilor la săvârşirea infracţiunii de viol comisă asupra sa la data de 17 decembrie 2017, constând în faptul că a fost forţată de către inculpatul Răzvan Z. să urce în autoturismul marca Audi A4 condus de către inculpatul Mădălin Răzvan Mucea şi constrânsă să întreţină cu acesta din urmă un act sexual oral, împotriva voinţei sale.

 

Minoră luată din zona staţiei de autobuz şi urcată cu forţa în maşină

Din cercetările efectuate şi din probele administrate în cauză a rezultat faptul că, în data de 17 decembrie 2017, în jurul orei 18.00, persoana vătămată C.I., cu domiciliul în comuna Jirlău, s-a întâlnit cu o prietenă şi cu alţi doi martori, mergând toţi în zona staţiei de autobuz din localitate, unde obişnuiau să se joace. Potrivit procurorului, în aceeaşi zi, în jurul orei 18.30, inculpatul Mădălin Răzvan Mucea a plecat de la domiciliul său din comuna Jirlău la volanul autoturismului marca Audi A4, ce îi aparţinea unui alt localnic, cu intenţia de a se plimba prin localitate. În timp ce se deplasa cu maşina, inculpatul Mucea s-a întâlnit cu inculpatul Răzvan Z. şi cu un alt tânăr, luând hotărârea de a se plimba cu toţii cu autoturismul.

Au ajuns în dreptul staţiei de autobuz în care se afla partea vătămată, adică minora de 14 ani, împreună cu amicii săi. “Inculpatul Mucea Mădălin s-a decis să o determine pe minoră să întreţină cu el acte sexuale orale, împotriva voinţei acesteia. Inculpatul a oprit maşina şi a chemat-o pe fată, apoi i-a făcut propuneri indecente, însă aceasta l-a refuzat din prima şi s-a retras în refugiul staţiei de autobuz”, au stabilit anchetatorii.  Inculpatul Mucea avea însă alte planuri. El i-a cerut celuilalt inculpat, Răzvan Z., să o aducă pe fată în maşină. În scurt timp, acesta a coborât şi a constrâns-o pe fată să urce în partea din spate a autoturismului, trăgând-o de mână şi împingând-o în maşină. Observând că persoana vătămată vrea să fugă, inculpatul minor a intrat imediat în maşină şi s-a aşezat lângă adolescentă. Imediat după plecarea de pe loc, inculpatul Mucea Mădălin i-a cerut, din nou, persoanei vătămate să întreţină cu el un act sexual oral, solicitarea acestuia fiind refuzată în mod categoric. La ieşirea din localitatea Jirlău, Mucea Mădălin a oprit autoturismul şi le-a cerut tinerilor aflaţi cu el în maşină, Răzvan şi un alt localnic, să plece. Tinerii au coborât din autoturism, iar inculpatul Mucea a urcat pe bancheta din spate a autoturismului alături de persoane vătămată  şi i s-a adresat cu formula “hai proasto”, după cum au stabilit procurorii.

Tânărul i-a cerut, în mod vehement, să îl satisfacă oral dar cum fata a refuzat, din nou, individul a lovit-o şi a bruscat-o într-un mod oribil pentru a-şi duce planul la sfârşit. În faţa anchetatorilor, cei doi inculpaţi au recunoscut comiterea infracţiunii şi au arătat cum au procedat. Martorii audiaţi în cauză au confirmat cele relatate de inculpaţi.

S-a dispus trimiterea în judecată a celor doi inculpaţi, Mădălin Răzvan Mucea fiind în stare de arest preventiv. Dosarul a fost înregistrat pe rolul Judecătoriei Făurei şi este în curs de judecată.
Categorie articol: 

Comentarii