Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Violatorul de mamă din Perişoru, 5 ani de închisoare

inculpatul Gheorghiţă Tudor Valentin a fost condamnat la pedeapsa de 5 ani închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de viol • tânărul de 19 ani care şi-a batjocorit mama, în luna august a anului trecut, nu mai are voie să se apropie de cea care i-a dat viaţă

 

Închisoare pentru tânărul din Perişoru care şi-a violat propria mamă. Luna trecută, Judecătoria Făurei l-a condamnat pe inculpatul Gheorghiţă Tudor Valentin la pedeapsa de 5 ani închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de viol. Instanţa i-a aplicat inculpatului pedeapsa complementară a interzicerii exercitării unor drepturi. El nu are voie să comunice cu persoana vătămată G.G. şi să se apropie de aceasta la o distanţă mai mică de 150 metri şi nici de locuinţa acesteia sau locul unde persoana vătămată desfăşoară activităţi sociale. Judecătorii au menţinut măsura arestării preventive a inculpatului Gheorghiţă Tudor Valentin şi au dedus din pedeapsa aplicată inculpatului perioada reţinerii şi arestării preventive de la data de 20 august 2018 la zi. În plus, instanţa a dispus prelevarea probelor biologice de la inculpat, după rămânerea definitivă a prezentei hotărâri, în vederea introducerii profilului genetic în Sistemului Naţional de Date Genetice Judiciare (SNDGJ). Sentinţa nu este definitivă, ci poate fi atacată cu apel în termen de 10 zile de la comunicare.

Reamintim că violul a fost comis în noaptea de 18 spre 19 august, când tânărul de 19 ani a băut peste măsură şi apoi a profitat de femeia care i-a dat viaţă. Ea a mers apoi la Poliţie şi a reclamat violul. În data de 21 august, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Făurei au solicitat instanţei de judecată arestarea preventivă a inculpatului Tudor Valentin Gheorghiţă, pentru săvârşirea infracţiunii de viol. Cererea a fost admisă, judecătorul competent dispunând emiterea mandatului de arestare preventivă pentru inculpatul în cauză, pe o perioadă de 30 de zile. Potrivit procurorului de caz, din probatoriul administrat în cauză a rezultat faptul că, în noaptea de 18/19 august 2018, în jurul orei 02.00, după ce a consumat o cantitate apreciabilă de alcool (bere), inculpatul a exercitat acte de constrângere fizică şi psihică asupra persoanei vătămate - G.G., mama sa, în vârstă de 56 de ani. El a întreţinut cu aceasta un raport sexual, profitând de faptul că în imobil nu se aflau alţi membri ai familiei.

Femeia a mers şi şi-a reclamat fiul, spunând că locuieşte cu el în aceeaşi casă. Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru viol, tânărul de 19 ani fiind reţinut pentru 24 de ore şi apoi arestat.
Categorie articol: 

Comentarii