Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Violatorul - 13 ani, victima - 6 ani

O fetita de 6 ani din Chiscani a fost violata de un copil din vecini, de 13 ani, care-i era tovaras de joaca. Pentru ca pustiul i-a spus ca o invata un joc nou, copila nu s-a impotrivit si nici nu a tipat, astfel incit bunica ei, care era intr-o camera alaturata, n-a stiut ce se intimpla. Totul a iesit la iveala abia spre seara, cind micuta, care singera si avea dureri, i-a marturisit totul femeii. Familia a chemat imediat Politia, in fata careia minorul si-a recunoscut fapta, declarind ca nu si-a dat seama ca face o greseala. Oamenii legii au demarat o ancheta in acest caz insa, chiar daca se va dovedi ca minora a fost deflorata, baiatul nu risca nimic, pentru ca este minor.
Cei doi copii, fetita, care este la gradinita si baiatul de 13 ani, se cunosc si sint prieteni buni. Dat fiind ca adolescentul provine dintr-o familie dezorganizata si nu se prea intelege cu mama sa, de cind a inceput vacanta venea zilnic la familia copilei, unde i se dadea si de mincare si, dupa ce se jucau, chiar dormeau impreuna. Luni, baiatul a venit din nou la joaca si, ca de obicei, bunicii fetitei i-au lasat intr-o camera, iar ei si-au vazut de treaba prin gospodarie. Spre seara, cind parintii copilei s-au intors acasa, micuta i-a spus tatalui ca are dureri cind merge la toaleta, iar barbatul a rugat-o pe bunica sa vada ce are. Femeia a descoperit, socata, ca nepoata ei avea lenjeria plina de singe si intrebind-o ce s-a intimplat, a aflat ca fusese agresata sexual de baiatul din vecini. Cum micuta nu si-a dat seama ce i se intimpla, ea nu a tipat si nu a incercat in nici un fel sa scape, mai ales ca prietenul sau ii spusese ca totul este o joaca. "Aveam un baiat, de la o vecina de-aici, care venea mereu la noi, dormea, minca la noi. Si azi dimineata a dezbracat fata. Ea nu numai ca ne-a povestit, dar avea si singe pe chilotel. Eram chiar acolo, in casa, cind s-a intimplat", a spus bunica micutei.

Micuta are himenul perforat, dar este inca virgina

Familia fetei a anuntat imediat Politia, iar presupusul agresor, adus impreuna cu mama sa, a recunoscut fapta si a spus ca-i pare rau pentru ce s-a intimplat. Totusi, dat fiind ca baiatul nu a folosit forta, ci a convins-o pe micuta ca ceea ce fac este un joc nou, iar ea nu s-a impotrivit, anchetatorii spun ca este posibil ca fapta nici macar sa nu poata fi incadrata ca viol, ci doar ca relatii sexuale cu o minora. Avind insa in vedere ca presupusul agresor are sub 14 ani si deci nu raspunde penal, acesta nu poate fi pedepsit in nici un fel, singurul lucru care i se poate intimpla fiind acela ca mama sa primeasca o amenda pentru nesupravegherea copilului.
Pentru a se clarifica situatia in legatura cu suspiciunea tentativei de viol care avusese loc in cursul aceleiasi zile, in jurul orelor 20.45, minora a fost prezentata la Serviciul de Medicina Legala Braila, pentru examinare. Initial, fata a fost consultata la sectia de chirurgie infantila a Spitalului Judetean de Urgenta, dar concluziile medicului chirurg au coincis cu cele ale medicului legist. Dr. Gina Ilie, sef Serviciu Medicina Legala Braila, ne-a precizat ca minora nu prezenta leziuni traumatice corporale: "Medicul chirurg a evidentiat existenta unei perforatii himeneale congenitale si unele escoriatii labiale. La examinarea medico-legala s-a confirmat aceasta situatie, in sensul ca micuta era virgina, cu himenul perforat si cu unele escoriatii, cu urmari traumatice care s-au produs sigur prin actiunea mecanica a unor corpuri dure". Potrivit aceleasi surse, nu se poate preciza cu certitudine daca acestea s-au produs in cadrul unei agresiuni corporale exercitate de un adolescent de 13 ani sau daca sint consecinta unui accident sau chiar a unei autoproduceri. In acest sens, urmeaza ca Politia sa stabileasca exact imprejurarile in care s-a produs evenimentul.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii