Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Violator urmărit internaţional, prins la Gala Superkombat

Atmosfera incendiară de la Gala Superkombat, ce a avut loc în acest week-end la Sala Polivalentă, a atras şi infractori. Printre spectatorii prezenţi la eveniment s-a numărat şi un brăilean de 23 de ani, urmărit la nivel naţional şi internaţional, pentru infracţiunile de lipsire de libertate şi viol. În februarie, Demir Sinan Aidun a fost condamnat la o pedeapsă de 7 ani şi 6 luni închisoare, însă, de atunci a fost de negăsit. El face parte din gaşca celor trei indivizi care, în vara lui 2009, au luat cu forţa o tânără de 17 ani, din faţa hypermarketului PIC, pe care au violat-o în incinta societăţii PAL.
Potrivit informaţiilor furnizate de Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Brăila, sâmbătă seara, la ora 20.30, poliţişti de la Compartimentul Urmăriri al Serviciului de Investigaţii Criminale l-au depistat şi reţinut, în incinta Sălii Polivalente, pe tânărul de 23 de ani, urmărit la nivel naţional şi internaţional. "La data de 15 februarie, Judecătoria Brăila a emis pe numele acestuia mandat de executare a pedepsei de 7 ani şi 6 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate şi viol", a precizat insp. Jenel Şogor, purtător de cuvânt al IPJ Brăila. Zilele de libertate ale lui Demir s-au terminat brusc, el fiind încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Brăila.
Anchetatorii au stabilit că în ziua de 16 iunie 2009, Vile Palamorciuc (23 de ani) şi Demir au acostat-o pe minora de 17 ani, în faţa hypermarketului PIC, pe care au dus-o apoi în incinta societăţii PAL, unde au obligat-o să întreţină cu ei raporturi sexuale normale şi orale. Ulterior, cei doi l-au sunat şi pe Daniel Năstase (25 de ani), care a venit în scurt timp şi, la rândul lui, a întreţinut raporturi sexuale orale cu victima. După cum ne-au precizat la vremea respectivă oamenii legii, tatăl victimei a fost cel care a reclamat la Poliţie că fata a fost luată cu forţa de trei tineri, pe care-i cunoaşte doar după porecle, din faţa hypermarketului şi dusă în incinta societăţii dezafectate. După ce şi-au potolit poftele, violatorii au condus-o pe tânără în apropierea blocului unde locuieşte, ameninţând-o cu acte de violenţă în cazul în care va reclama fapta la Poliţie sau altor persoane. În scurt timp, însă, lucrătorii Biroului de Investigaţii Criminale s-au deplasat în zona indicată, unde i-au depistat pe cei trei tineri, cărora li s-au întocmit dosar penal pentru lipsire de libertate şi viol, ulterior doi fiind cazaţi la arest, în timp ce Demir a primit interdicţie de a părăsi localitatea. După luni de procese, cei trei au fost condamnaţi în primă instanţă la câte o pedeapsă de 7 ani şi 6 luni închisoare pentru lipsire de libertate şi viol. Indivizii au făcut recurs împotriva sentinţei instanţei brăilene, însă în februarie, magistraţii Curţii de Apel Galaţi le-au respins recursul.
Categorie articol: 

Comentarii