Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Violator trimis in judecata

Dupa ce si-a obligat fosta prietena sa intretina relatii sexuale, in scara unui bloc, supunind-o si la perversiuni sexuale, un brailean de 21 de ani a ajuns in fata instantei de judecata. Antonio Angel I., angajat ca sudor la SC Aker Braila, fara antecedente penale, a fost cercetat si trimis in judecata pentru comiterea infractiunii de viol.
Tinarul o cunostea pe victima, o minora in virsta de 15 ani, intrucit in primavara anului trecut a avut o relatie de prietenie cu ea, pentru o scurta perioada de timp. In ziua de 27 august, fata a mers la domiciliul inculpatului pentru a purta o discutie, iar dupa jumatate de ora a plecat acasa si si-a petrecut timpul liber in fata blocului, impreuna cu alte persoane. Potrivit anchetatorilor, in jurul orei 20.30, fata s-a dus la un chiosc din zona in care locuia pentru a face unele cumparaturi si a fost acostata de Antonio Angel I., care i-a reprosat ca nu se comporta cum se cuvine cu el. Tinarul a condus-o pe minora pe o alee intunecoasa, iar in dreptul unei scari de bloc a bruscat-o, a trintit-o la pamint si a intretinut raport sexual cu ea.
Fata s-a zbatut sa se elibereze din miinile violatorului, dar acesta a lovit-o cu capul de scara, i-a rupt hainele de pe dea si si-a satisfacut poftele sexuale. Dupa comiterea faptei, victima a fugit acasa si a povestit familiei ce a patit, mergind la Politie. In urma expertizei medico-legale a rezultat ca fata prezenta o deflorare incompleta veche, iar pe fata si pe miini avea citeva leziuni, semn ca s-a zbatut pentru a scapa din miinile tinarului. Pe pantalonii cu care era imbracata, minora avea citeva pete de singe, iar cureaua era partial distrusa. Anchetatorii au audiat si doi martori care au vazut-o pe fata cind s-a intors acasa, fiind in stare de soc din cauza traumei suferite. Antonio Angel I. nu a recunoscut ca ar fi violat-o pe minora de 15 ani, el precizind ca in dupa-amiaza zilei respective ar fi intretinut relatii sexuale cu partea vatamata, cu acordul sau.
"Intrucit in ziua respectiva isi sarbatorea ziua de nastere, inculpatul a chefuit cu mai multi prieteni si vecini, unul dintre acestia spunindu-i ca si el a intretinut relatii sexuale cu minora, in timp ce aceasta era prietena cu inculpatul. Suparat, tinarul a incercat sa aiba o discutie lamuritoare cu partea vatamata, s-a intilnit in scara blocului, insa fata nu a vrut sa discute cu el, motiv pentru care a lovit-o usor, dindu-i o palma, dupa care a plecat fara a intretine vreun raport sexual cu ea", precizeaza anchetatorii.
Tinarul a fost cercetat in stare de libertate pentru comiterea infractiuni de viol, la data respectiva organele de politie dispunind fata de inculpat masura retinerii pe o durata de 24 de ore. Parchetul de pe linga Judecatoria Braila a respins insa propunerea de arestare preventiva a inculpatului Antonio Angel I., luindu-se fata de acesta masura obligarii de a nu parasi localitatea.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii