Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Violată de bună voie şi nesilită de nimeni

Ca să spui o minciună fără ca apoi să fii prins, trebuie să te ducă mintea. Adică, să anticipezi ce va urma, cum vor reacţiona cei din jur la minciuna ta, cum anume vei contracara în cazul în care „unii" îşi vor pune întrebări sau te vor lua pe tine la întrebări. Fata asta de 17 ani, care l-a reclamat pentru viol pe asistentul medical Viorel Milcu (58 de ani), cu tot respectul, este făcută grămadă. Auzi la ea, cică asistentul a violat-o după ce i-a pus branula, deşi în salon a fost tot timpul încă o pacientă. Pentru ca un viol să aibă o brumă de credibilitate este nevoie în primul rând ca „victima" să demonstreze că a opus rezistenţă, că nu a vrut să aibă contact sexual. Or, în cazul tinerei de 17 ani, nu a fost vorba nici de ţipete, nici de semne pe corp (cum că s-ar fi luptat cât de cât cu „agresorul" Milcu). În plus, medicii legişti nu au constatat leziuni (ştiţi voi unde), aşa că violul nu stătea în picioare, ci în patru labe, ca să zic aşa.
Cum să reclami că ai fost victima unui viol (şi unde, fix într-un spital?!) şi să nu te gândeşti că imediat va porni iureşul, că toată lumea se va mobiliza pentru aflarea adevărului. Eleva asta de 17 ani (sper că nu a abandonat şcoala) a detonat bomba cu violul, după care s-a întors liniştită pe partea cealaltă, convinsă fiind că, gata, totul s-a terminat în favoarea sa şi tatăl ei nu va afla că ea se dă în făluşei. E clar, atunci când s-a împărţit prostia, fătuca asta era printre primele în rând, aşa că a prins o porţie consistentă.
Problema este ce se va întâmpla cu asistentul medical Viorel Milcu. Bietul om s-a trezit implicat într-o poveste de coşmar şi vreme de 24 de ore nimeni nu l-a crezut că e nevinovat. Poate doar apropiaţii, dar ăştia nu se pun la socoteală. Imaginaţi-vă, omul are nevastă, copii, ce au zis aceştia când au aflat că „a violat o pacientă de 17 ani"? Cred că dacă asistentul medical ar face o plângere pentru calomnie şi insultă, ar avea şanse mari de reuşită. Prejudiciul moral este vizibil şi de pe Lună, în toată această poveste, mai ales că istoria a apărut şi în ziar, aşa că nu cred că ar fi rău deloc dacă tânăra „violată", dimpreună cu tatăl ei, care îi susţinea sus şi tare nevinovăţia şi neprihănirea, ar plăti acolo câteva mii de lei, ca să nu mai facă şi cu altă ocazie astfel de glume proaste.

 
Categorie articol: 

Comentarii