Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Vineri, brăilenii sunt aşteptaţi cu petiţii la Avocatul Poporului

începând cu ora 10.00, brăilenii pot merge la sediul Instituţiei Prefectului, în audienţă la reprezentanţii Avocatului Poporului  • înscrieri la telefon 0236.32.00.10

 

Reprezentanţii instituţiei “Avocatul Poporului” îi aşteaptă pe brăileni în audienţă, pentru a reclama problemele care îi deranjează. Vineri, 19 octombrie, reprezentanţii Biroului teritorial Galaţi acordă audienţe cetăţenilor din Brăila, la sediul Instituţiei Prefectului, începând cu ora 10.00.

Pentru operativitate, persoanele interesate sunt rugate să se prezinte cu o petiţie din care să rezulte pe scurt problemele cu care se confruntă şi documente justificative, în copie. “Instituţia Avocatul Poporului este o autoritate publică autonomă şi independentă care are drept scop apărarea drepturilor şi libertăţilor persoanelor fizice în raporturile acestora cu autorităţile publice. Avocatului Poporului i se poate adresa orice persoană, printr-o petiţie, dacă apreciază că i s-au încălcat drepturile garantate de Constituţie prin acte şi fapte administrative ale autorităţilor publice. Petiţia se poate trimite prin poştă, prin e-mail sau se poate depune personal în cadrul audienţelor”, este mesajul transmis cetăţenilor.

Înscrierile pentru audienţe se vor face la telefon 0236.32.00.10, cel mai târziu până în ziua anterioară audienţelor.

Petiţiile adresate Avocatului Poporului se soluţionează gratuit.
Categorie articol: 

Comentarii