Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Vindea materiale pirotehnice într-un târg din municipiul

duminică, un bărbat de 42 de ani a fost prins de poliţişti în timp ce oferea spre vânzare 368 de petarde, materialele pirotehnice fiind încadrate la categoriile  F1-F2

 

Comerţ cu materiale pirotehnice într-un târg de pe raza municipiului. Poliţiştii au confiscat aproape 400 de petarde de la un bărbat.

În această perioadă, poliţiştii brăileni continuă să acţioneze pentru prevenirea oricăror evenimente negative generate de nerespectarea legislaţiei privind obiectele pirotehnice. Duminică, la ora 10.30, poliţiştii din cadrul Biroului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase l-au depistat în flagrant, pe un brăilean de 42 de ani, în timp ce oferea materiale pirotehnice spre vânzare. “Întreaga cantitate de materiale pirotehnice, respectiv 368 de petarde, încadrată la categoriile  F1-F2,  a fost ridicată şi indisponibilizată până la finalizarea cercetărilor. În cauză s-a întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de operaţiuni fără drept cu articole pirotehnice, conform Legii 126/1995”, a precizat insp. Laura Belciugan, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.
Categorie articol: 

Comentarii