Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Vin donaţiile pentru Cristi! Adolescentul are nevoie urgentă de un transplant de celule stem

• imediat ce a aflat că “elevul de 10” are nevoie de ajutor, un pensionar din Brăila a venit la sediul redacţiei noastre şi a donat suma de 50 lei după mai bine de un an şi jumătate de luptă cu cancerul şi peste 20 de şedinţe agresive de chimioterapie, Cristian Filip se poate reface complet dacă va efectua un transplant autolog de celule stem • intervenţia depinde însă de 40.000 euro • invităm pe toţi brăilenii cu suflet mare să facă donaţii în conturile Asociaţiei “Salvează o inimă” sau direct la sediul redacţiei “Obiectiv - Vocea Brăilei” • fiecare gest contează!

 

Brăilenii sunt în continuare alături de Cristian Filip, adolescentul diagnosticat cu o formă rară de cancer. Imediat după ce a citit în cotidianul nostru că băiatul are nevoie de un transplant de celule stem pentru a se reface complet, un pensionar din Brăila a venit la sediul redacţiei să facă o donaţie. Domnul Coman i-a oferit lui Cristi suma de 50 lei şi i-a trasmis acestuia “multă sănătate”. Alţi brăileni şi-au manifestat dorinţa de dona pentru adolescent direct în conturile Asociaţiei “Salvează o inimă”.

Multumim tuturor celor care luptă în continuare pentru Cristi şi sperăm ca tot mai mulţi oameni să se alăture campaniei noastre. De altfel, chiar dacă se află internat în clinica din Turcia, Cristi este la curent cu toate gândurile voastre bune şi donaţiile făcute de voi. Recent, într-un video postat pe pagina de Facebook a lui Nicolae Filip, tatăl lui Cristi, adolescentul poate fi văzut purtând un tricou al echipei AS Roma, tricou dăruit de o familie de brăileni stabilită în Italia. 

Reamintim că “adolescentul de 10” din Brăila mai are de trecut doar un hop pentru a se vindeca complet. Cristi trebuie să facă un transplant autolog de celule stem, intervenţie care este de fapt o metodă de înnoire a sistemului imunitar şi este necesară în recidivă. În urma transplantului se va reface măduva osoasă care a fost afectată de radiaţii totale la nivelul corpului şi doze mari de chimioterapie. Un ultim obstacol şi se va putea întoarce acasă, alături de toţi cei dragi.

Transplantul autolog de celule stem este vital pentru succesul tratamentului lui Cristi. Costurile sunt foarte mari: 40.000 de euro este suma la care se ridică intervenţia! Dar Cristi nu se dă bătut! Din septembrie 2015 şi până acum a dus o luptă continuă cu boala. Şi o va face în continuare! Nu a renunţat nicio clipă şi nu o va face acum, când suferinţa e atât de aproape de a se sfârşi.

Dragi brăileni, mai avem atât de puţin! Aţi fost alături de el încă de la început. V-aţi implicat în fiecare campanie desfăşurată de cotidianul nostru. Aţi donat ori de câte ori am apelat la dumneavoastră. Ne-aţi demonstrat că sunteţi solidari la suferinţa unui copil. Haideţi să nu îl abandonăm acum când şansa lui la o viaţă sănătoasă e mai apropape ca niciodată! De aceea, vă invităm să fiţi în continuare alături de Cristi şi să donaţi în conturile Asociaţiei “Salvează o inimă”:

 

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont EURO: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

 

Pentru că Asociaţia “Salvează o inimă” susţine mulţi copii cu malformaţii grave care au nevoie de ajutor, vă rugăm să specificaţi numele “Cristian Filip” atunci când donaţi. De asemenea, pe platforma asocialţiei se pot face donaţii direct prin firmă sau prin serviciul PayPal (sumele încep de la 2 euro).

Orice detalii legate de cum puteţi dona bani, chiar direct de acasă, prin calculator, găsiţi pe adresa:

 

https://salveazaoinima.ro/campaigns/cristian-filip/

 

De asemenea, donaţii se pot face şi la sediul redacţiei noastre, Str. Mihai Eminescu nr. 56, de luni până vineri, între orele 10.00-17.00.

 

Cristi are nevoie de tine! Fiecare gest contează!
Categorie articol: 

Comentarii