Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Viitorul Insuratei va fi sprijinita doar de Primarie

Dupa un sezon mai putin reusit in toamna trecuta si un loc pe masura evolutiei sale, la finalul turului, locul al 15-lea cu doar opt puncte la activ, Viitorul Insuratei a mai primit o lovitura in aceasta iarna, a ramas si fara principalul investitor, Florin Carligea.
In aceste conditii, Primaria orasului Insuratei ramane coalacul de salvare pentru ca echipa pregatita de Ionel Iuga sa se prezinte la jocuri si in returul actualei stagiuni competitionale.
"Nu am vorbit personal cu fostul investitor, dar ii asigur pe iubitorii fotbalului din Insuratei ca mergem inainte. Am stabilit impreuna cu Iuga programul de antrenamente, perioada cantonamentului si vom face eforturi ca jucatorii sa beneficieze in continuare de conditii optime de pregatire", a declarat Ionel Gheorghe, primarul orasului Insuratei.
Sursa citata a mai mentionat faptul ca in cazul in care se vor gasi cativa sponsori, satelitul din Liga a IV-a isi va continua activitatea, daca nu, echipa va fi desfiintata, toata atentia urmand a fi data echipei din cel de-al treilea esalon fotbalistic al tarii.
In aceasta perioada Ionel Iuga isi deruleaza programul de antrenamente si chiar a stabilit si datele primelor partide oficiale.
"Continuam pregatirea fizica generala, dar totodata vom incerca, in acesta saptamina sa sustinem si unul doua jocuri amicale cu echipele din Liga a IV-a, cel mai probabil cu Tractorul Viziru si cu Avantul Ciresu. Pe data de 28 ianuarie vom intalni pe Unirea Slobozia, iar pe 14 februarie pe Politehnica Galati. A fost stabilita si perioada de cantonament centralizat, care se va derula la Insuratei, intre 30 ianuarie si 8 februarie. Fireste ca si eu sunt ingrijorat in privinta viitorului acestei echipe, insa am primit asigurari din partea primarului, Ionel Gheorghe, ca echipa isi va continua activitatea in Liga a III-a", a precizat ieri telefonic si Ionel Iuga, antrenorul principal al echipei Viitorul Insuratei.




Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii