Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Viitorul Insuratei a remizat, 1-1, cu o colega de esalon, Chimia Brazi

Viitorul a echilibrat jocul si putea restabili egalitatea in doua randuri pana la pauza, insa mingea trimisa cu efect de Bandarica a fost respinsa de portarul Chimiei, iar spre finalul primei parti, Adrian Coman a lobat mingea peste goal keeper-ul advers, insa unul dintre fundasii echipei vizitatoare a reusit, in extremis, sa o devieze in corner, chiar de pe linia portii.
La jumatatea reprizei a doua Hutu a initiat o actiune personala, a scapat de adversarul direct si de la 16 m a sutat la coltul scurt si a restabilit egalitatea.
Pe finalul amicalului Bandarica si Baicu ar fi putut trasa jocul in favoarea gazdelor, insa ei nu au ales cele mai bune solutii, astfel ca partida s-a incheiat la egalitate, 1-1.
"M-a multumit latura fizica, jucatorii nostri au fost intr-o permanenta miscare, au facut presing in jumatatea adversa de teren si am recuperat multe mingi, dar s-a vazut ca nu avem om de gol. Fara nicio achizitie importanta, eu consider ca ne-am descurcat onorabil si trebuie sa muncim in continuare, mai avem trei saptamani pana la primul meci oficial din retur, timp destul spun eu pentru a mai elimina din carentele care s-au evidentiat in aceasta partida", a declarat Ionel Iuga.

Viitorul: Tunea - Paduraru, Paraschiv, Cheles, A. Coman - Musat, Bogdan, Vioreanu, Matei - Bandarica, Lupascu.
In repriza a doua au mai evoluat, Hutu, V. Alexandru si Baicu.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii