Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Viitorul Insuratei porneste ca favorita in disputa cu Aversa Bucuresti

Viitorul Insuratei este singura echipa din judet care joaca astazi pe teren propriu si avind sprijinul publicului are sanse mari sa obtina toate punctele puse in joc in disputa cu Aversa Bucuresti.
Elevii lui Sandu Minciu au moralul foarte bun dupa cele doua remize consecutive, pe terenurile unor echipe cu traditie in fotbalul romanesc, Dunarea Calarasi si Portul Constanta si vor sa cistige pentru a urca doua-trei locuri in clasament.
Inaintea intilnirii directe, Viitorul ocupa locul al 14-lea iar adeversara sa se afla doua pozitii mai jos insa are un joc mai putin disputat.
Formatia din Insuratei a disputat miercuri un meci test cu FC Steaua pe care l-a cistigat intr-o maniera categorica, un amical in care staff-ul tehnic a urmarit punerea in practica a citorva scheme tactice in vederea partidei de astazi. Pe parcursul jocului s-au remarcat atit coordonatorul de joc, Ionel Vioreanu, Ionel Bratosin dar si cei doi atacanti Cosmin Dobre si Marian Berceanu.
Partida dintre Viitorul Insuratei si Aversa Bucuresti va fi condusa de o brigada de arbitri din Ialomita formata din Emil Iacob, Nicolae Goidea si Jenel Dimache.

Brailenii vor un rezultat bun la cea de a doua descindere la Bacau

Dupa ce a pierdut cu 4-2 in prima etapa la Pambac, desi a condus in doua rinduri prin golurile marcate de Neta si Coman, formatia braileana se deplaseaza din nou la Bacau pentru a juca de data aceasta in compania Aerostarului si bineinteles ca acum vizeaza si un rezultat pozitiv.
Intreg lotul si cit si cei doi antrenori, Darie si Cotiga sint optimisti si dornici de revansa.
Inaintea acestei runde, Aerostar are 9 puncte si ocupa locul al noualea, in timp ce brailenii se afla pe pozitia a 14-a avind doar 5 puncte. Meciul de la Bacau va fi condus de o brigada de arbitri din Iasi avindu-l la centru pe Romeo Butnaru iar la cele doua linii pe Sebastian Perju si Daniel Stefanescu.
Nou promovata CSO Ianca se deplaseaza la CSM Rm. Sarat cu singurul obiectiv de a nu primi prea multe goluri. Conducerea echipei inca mai spera intr-o minune insa aceasta nu poate fi realizata cu actualul lot de jucatori.

Programul meciurilor din etapa a VIII-a
seria I
Otelul II Galati - Cetatea Suceava
Raraul Cimpulung Moldovenesc - Bujorul Tg. Bujor
Politehnica II Iasi - Pambac Bacau
Juventus Falticeni - FCM II Bacau
Laminorul Roman - FC Birlad
Willy Bacau - Politehnica Galati
CFR Pascani - Cetatea Tg. Neamt
Ceahlaul II Piatra Neamt - Leonard Pascani
Aerostar Bacau- CF Braila

Seria a II-a
Rocar ANEFS Bucuresti - CS Navodari
Viitorul Insuratei - Aversa Bucuresti
Abatorul Slobozia - CSM Medgidia
Dunarea Calarasi - Portul Constanta
CSM Rm. Sarat - CSO Ianca
Farul II Constanta - Juventus Bucuresti
FC Snagov - Onix Rm. Sarat
Steaua II Bucuresti - Unirea Slobozia
Callatis Mangalia - CS Ovidiu
Categorie articol: 

Comentarii