Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Viitorul Insuratei a pierdut cu 0-1 jocul amicalul cu Bujorul Tg. Bujor

Cu toate ca pornea ca principala favorita in disputa cu nou promovata Bujorul Tg. Bujor, formatia din Insuratei a primit un dus rece. Viitorul si-a creat destule ocazii de a marca, insa jucatorii ajunsi la finalizare s-au jucat cu nervii spectatorilor.
Vioreanu (min. 15) a fost cel care si-a incercat primul sansa insa mingea sutata de el, de la 8 metri, a trecut razant cu vinclul portii adverse.
Patru minute mai tirziu s-a stabilit soarta amicalului, Paraschiv a vrut sa-i paseze colegului sau din defensiva, Bogdan, insa a gresit si i-a trimis mingea unui adversar care nu a facut altceva decit sa o introduca in plasa.
Condusa cu 1-0, Viitorul a alergat dupa egalare insa pina la pauza nici Baicu si nici Bratosin din lovitura libera nu i-au dat emotii prea mari lui Stoica.
La fel ca si prima parte a partidei si cea de a doua s-a derulat in jumatatea de teren a echipei lui Puiu Antohi.
La doua minute de la reluare, Bratosin a patruns in suprafata de pedeapsa, a driblat trei adversari si de la sapte metri a sutat exact in bratele portarului. Doua minute mai tirziu Berceanu a reluat mingea cu capul, insa prea usor pentru a-i crea probleme lui Stoica si ocaziile au curs in continuare. Dobre (min. 55) s-a grabit si a sutat pe linga poarta, iar Anghelina (min. 63) a incheiat o cursa personala cu un sut desul de bine plasat portarul advers era batut insa a avut o mare sansa deoarece a fost salvat de bara. Dupa o pasa buna de la Bratosin si Oprea l-a luat la tinta pe Stoica in minutul 78. Meciul s-a incheiat cu alte doua ratari ale gazdelor. Musat a sutat din lovitura libera, mingea a lovit zidul si a trecut pe linga tinta, iar in minutul 85 Vicol a trimis un trasor razant cu transversala.
Si astfel, un meci dominat de la un capat la celalalt de gazde s-a incheiat cu victoria echipei Bujorul Tg. Bujor care nu a facut altvceva decit sa se apere si sa profite de singura gafa a apararii echipei Viitorul pentru a-si trece in cont un succes.

Viitorul: Ilasc - Paraschiv, Bogdan, Musat - Matei, Baicu, Vioreanu, Preda, Bratosin - Dobre, Berceanu.
In repriza a doua au mai evoluat Constandache, Anghelina, Balta, Cheles, Vicol, Mirescu si Oprea.
Categorie articol: 

Comentarii