Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Viitorul Insuratei - Onix Rm. Sarat 4-4

Dupa un traseu foarte bun in primul an de activitate in Liga a III-a Viitorul Insuratei se pregateste acum pentru un obiectiv mai pretentios, o clasare aproape de podium si pentru a realiza aceasta noua dorinta conducerea clubului a facut si face o serie de modificari. Sponsorul Florin Cirligea a cumparat doi jucatori tineri, de mare perspectiva de la CS Faurei, Mita si Calatoaie, iar Primaria a alocat peste un miliard si doua sute de milioane de lei vechi pentru o serie de lucrari la tribuna si la vestiare.
Tot lotul a intrat in cantonament inca de luni, 9 iulie, insa in afara de pregatirea fizica, specifica acestei perioade, conducatorii au planificat si o serie de partide amicale.
Marti, dimineata, noul antrenor, Sandu Minciu, a programat o sedinta de pregatire, iar dupa-amiaza un amical cu nou promovata in Liga a III-a, Onix Rm. Sarat.
Meciul a avut de toate, multe goluri, faze incendiare in cele doua careuri si rasturnari de situatii.
Oaspetii au deschis scorul insa jucatorii lui Minciu au egalat destul de repede prin noua lor achizitie, Mita, iar lazar (min. 23) a adus Viitorul in avantaj. Finalul primei reprize a apartinut insa oaspetilor care au reusit sa inscrie de doua ori si sa incheie in avantaj prima parte a meciului.
Intrat in joc imediat dupa pauza, Berceanu a marcat pentru 3-3, dupa o centrare foarte buna a lui Bratosin, dupa care, gazdele au preluat pentru a doua oara conducerea in urma unui gol foarte spectaculos inscris direct din corner de catre dispecerul echipei, Ionel Vioreanu.
Onix a mai avut o sclipire in finalul partidei si a reusit sa inscrie inca o data, astfel ca amicalul s-a incheiat la egalitate, un rezultat in concordanta cu derularea ostilitatilor din teren.

Viitorul: Ilasc - Bogdan, Lazar, Musat, Bratosin - Mirescu, Paraschiv, Vioreanu, Calatoaie - Anghelina, Mita.
In repriza a doua au mai evoluat Baicu, Cheles, Berceanu, Lazarin, Oprea, Vicol.
Categorie articol: 

Comentarii