Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Viitorul Insuratei joaca astazi la CS Eforie

Dupa ce a pierdut, 0-7 in runda inaugurala la Farul II, formatia din Insuratei se reintoarce astazi la tarmul Marii Negre, pentru un joc in compania echipei CS Eforie.
Inaintea acestei runde nici una dintre cele doua formatii nu are nici un punct. Gruparea din Eforie a pierdut pe teren propriu cu 1-4 disputa cu Unirea Slobozia, iar in runda a doua a cistigat la scor la Cimpina, insa acel rezultat s-a anulat deoarece FCM Cimpina s-a retras din campionat.
Jucatorii din Insuratei vor incerca din nou marea cu degetul, in speranta ca vor putea obtine macar un punct insa si gazdele vor face tot ce le va sta in putinta pentru a-si trece in cont primele trei puncte, mai ales ca vor evolua in fata propriilor spectatori, carora le-au ramas datori dupa esecul din prima etapa.
La Viitorul ar putea fi titularizati pentru acest meci Bandarica, un mijlocas ofensiv, care inca mai are ceva de spus in fotbal si Baciu in linia defensiva.
Partida dintre CS Eforie si Viitorul Insuratei se va derula pe stadionul Carmen Sylva din Eforie Sud si va fi condusa de o brigada de arbitri din Bucuresti, formata din Daniel Ifrim - Speranta Popescu si Ioan Lales.

Un joc intre doua formatii cu maximum de puncte

Daca Viitorul jocaca astazi, echipa fanion a orasului, CF Braila va disputa abia miine, de la ora 18.00, partida din deplasare cu Sageata Stejarul. Inaintea acestei etape ambele formatii au maximum de puncte.
Sageata a cistigat primele doua meciuri, acasa cu Steaua II Bucuresti si in deplasare la Portul Constanta, cu acelasi scor, 1-0, in timp ce elevii lui Mihai Ciobanu au invins cu 1-0 pe Callatis la Mangalia si au trecut, pe teren priopriu, cu 3-1 de CS Navodari. Datorita numarului mai mare de goluri marcate CF Braila se afla pe locul al doilea, dupa satelitul Rapidului.
Brailenii au jucat marti in Cupa Romaniei la Petrolul Berca si au pierdut cu 1-0, rezultat influentat, in opinia antrenorului brailean, de prestatia brigazii de arbitri.
Ciobanu considera insa ca echipa sa trebuie sa se concentreze in campionat, unde are un obiectiv realizabil, insa pentru a-l atinge, jucatorii sai trebuie sa dea totul in teren pentru a scoate maximum de eficienta din fiecare meci.
Simbata, la Stejaru, CF Braila va incerca sa nu piarda pentru a mentine legatura cu plutonul fruntas. Este posibila reintrarea printre titulari a golgeterului Alex Neta, a fundasului Bosoi, care si-a ispasit etapa de suspendare, insa ramine incerta prezenta in teren a lui Rotaru.
"Stiu cite ceva despre adversara noastra si am incercat, ca in aceasta saptamina sa gasim solutiile optime pentru a-i contracara atu-urile. Sageata are citiva jucatori valorosi insa noi vom merge sa cistigam, iar daca nu ni se vor pune oprelisti vom reusi sa ne indeplinim obiectivul" a declarat Mihai Ciobanu.
CF Braila va efectua astazi dupa-amiaza un antrenament la ora jocului, si dupa aceea lotul care va face miine deplasarea la Stejaru va ramine in cantonament in statiunea Lacu Sarat.

Etapa a III-a programeaza meciurile:
CS Ovidiuc - Politehnica Galati
CS Eforie - Viitorul Insuratei
Sageata Stejaru - CF Braila
CS Navodari - Callatis Mangalia
Inter-Gaz Bucuresti - Portul Constanta
Rapid II Bucuresti - Steaua II Bucuresti
Farul II Constanta - Rocar ANEFS Bucuresti
Unirea 2004 Slobozia - CSM Medgidia
Dunarea Calarasi sta deoarece Poiana Cimpina s-a retras din campionat.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii