Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Viitorul Insuratei - Farul II Constanta, unul dintre derby-urile rundei inaugurale

Obisnuita deja cu formatiile din aceasta serie, Viitorul Insuratei isi propune pentru acest sezon o clasare in apropierea podiumului, iar daca la finalul turului echipa se va afla in obiectiv este posibil ca in retur trupa lui Sandu Minciu sa se lupte pentru promovare.
Ceea ce reprezinta un lucru benefic pentru aceasta formatie este faptul ca in lot ponderea nu o mai reprezinta jucatorii galateni, ci cei de pe plan local. Florin Cirligea a facut trei achizitii foarte importante in aceasta vara, Ilasc, Mita si Calatoaie, fotbalisti care intr-un interval foarte scurt de timp pot sa devina titulari de drept. Vioreanu si Bratosin reprezinta in continuare jucatorii care pot decide soarta meciurilor, iar pentru faza de atac poate fi utilizata tripleta Berceanu, Dobre, Anghelina.
Viitorul se va "duela" astazi cu satelitul farului, o formatie in care vor aparea toti jucatorii care nu vor prinde lotul echipei mari. Va fi o disputa interesanta intre doua grupari care doresc sa urce aproape pe podium, sau sa se instaleze aproape de el inca dupa prima runda.
In sezonul trecut, Viitorul Insuratei a remizat, 0-0 la Constanta, dar a pierdut, 1-2, disputa de pe teren propriu din retur.
In viitoarea editie de campionat Sandu Minciu va putea conta pe urmatorul lot de jucatori: portari - Ilasc, Constandache, Anghelescu; fundasi - Matei, Cheles, Mirescu, Bogdan, Musat, Paraschiv, Calatoaie; mijlocasi - Vioreanu, Vicol, Mita, Bratosin, Preda, Baicu, Balta; atacanti - Oprea, Dobre, Tanase, Anghelina.

CSO Ianca face asazi cunostinta cu Liga a III-a

Orasul Ianca a reusit sa dea o lovitura in aceasta vara si a ajuns sa aiba o echipa in Liga a III-a, CSO. Numai ca nou promovata CSO a fost repartizata in seria a doua, poate cea mai echilibrata din acest esalon.
De citeva saptamini, formatia din Ianca si-a acontat serviciile unui antrenor tinar care doreste sa se afirme in plan profesional, Adrian Baldovin. Numai ca noul antrenor nu are la dispozitie lotul de jucatori pe care si l-ar fi dorit, de aceea sarcina sa si a echipei CSO Ianca va fi foarte dificila. Bineinteles ca obiectivul lui Baldovin este acela de a mentine echipa in Liga a III-a.

Etapa inaugurala programeaza urmatoarele partide in seria a doua:
CSM Medgidia - CS Ovidiu
Aversa Bucuresti - Callatis Mangalia
Portul Constanta - Steaua II Bucuresti
Abatorul Slobozia - FC Snagov
Viitorul Insuratei - Farul II Constanta
Rocar ANEFS Bucuresti - CSM Rm. Sarat
Onix Rm. Sarat - Dunarea Calarasi
CSO Ianca - Juventus Bucuresti
CS Navodari - Unirea Slobozia
Categorie articol: 

Comentarii