Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

AS Viitorul Insuratei - CS Ovidiu 1-1

Partida disputata vineri la Insuratei nu a inceput sub cele mai bune auspicii pentru gazde deoarece, chiar in minutul 4, oaspetii au obtinut o lovitura libera, iar Surugiu a sutat pe jos, in dreapta lui Stoica si a deschis scorul.
Din acest moment jocul s-a derulat intr-un singur sens, catre poarta aparata de Ionescu si trebuie mentionat faptul ca portarul oaspetilor a avut noroc cu carul in acest meci.
Egalarea putea surveni foarte repede daca portarul formatiei vizitatoare nu ar fi avut interventii sigure la suturile lui Bratosin (min. 11) si Dima (min. 15).
In minutul 30, formatia din Insuratei a beneficiat de un corner si fundasii centrali ai echipei din Ovidiu nu au avut alta solutie decit sa-l faulteze pe Bratosin. Acelasi jucator a executat cu precizie penalty-ul si a relansat partida. Pina la pauza insa Oprea i-a exasperat pe spectatori prin ratarile sale monumentale, iar pe aceeasi lista si-au trecut numele si fundasul central Nicolae si Bratosin.

Bratosin a ratat cea mai mare ocazie a partii secunde

Introdus in cea de-a doua jumatate a primei reprize, Vioreanu s-a dovedit a fi inca o data omul "cheie" in realizarea unor actiuni extrem de periculoase, numai ca ele au fost irosite cu destula seninatate si in repriza a doua de Oprea si Dobre.
Cea mai clara ocazie de gol a partidei, cea care putea inclina balanta in favoarea gazdelor, a fost irosita de Bratosin. Mijlocasul gazdelor impreuna cu Dobre si Oprea au prins pe picior gresit defensiva formatiei vizitatoare si au ramas singuri cu portarul oaspetilor, numai ca Bratosin a calcat pe minge, permitindu-i lui Ionescu sa iasa si sa degajeze mingea in tribuna.
La fel de bine cum ar fi putut sa cistige, Viitorul ar fi putut sa si piarda meciul daca Stoica nu ar fi iesit inspirat din poarta sa-l blocheze pe Surugiu, in minutul 85, dupa o gafa in lant a colegilor din defensiva.
"Tinind cont de derularea "ostilitatilor" din teren, ar fi trebuit sa cistigam acest meci, dar trebuie, in acelasi timp, sa recunoastem ca am avut si sansa. Daca vom elimina din jocul nostru macar jumatate din numarul ratarilor, putem spera la rezultate mai bune", a declarat la finalul partidei Paul Alexandru, presedintele formatiei din Insuratei.
AS Viitorul: Stoica - Samuila (min. 78: Bogdan), Nicolae, Lazar, Pislaru - Dima, Bratosin, Stanciu (min. 71: Buciumeanu), Clim (min. 30: Vioreanu) - Dobre, Oprea.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii