Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Viitorul II Insuratei - Avintul Ciresu, primul derby al turului

Cel mai interesant joc al rundei de astazi este cel de la Insuratei in care se vor intilni Viitorul II si Avintul Ciresu. Ambele formatii au pornit bine in acest sezon, Viitorul a cistigat cu 9-0 la Dedulesti, Avintul s-a impus cu 4-0 pe teren propriu in disputa cu CS Faurei insa acum vine momentul adevarului. Fiecare grupare are in componenta jucatori valorosi astfel ca partida de astazi este deschisa oricarui rezultat. Pentru ca este cel mai dificil joc, va fi condus la centru de Daniel Deca iar unul dintre asistenti este Marius Titirisca.
Alte doua jocuri ale orgoliilor sint cele de la Tufesti dintre Recolta si Tractorul Viziru, doua formatii sensibil egale valoric si care alearga dupa prima victorie, pentru ca in runda inaugurala ambele au fost invinse pe teren propriu, si cel de la Ianca in care se vor "duela" CSO din localitate si Avintul Chiscani.
Echipa lui Mircea Mircescu, este de departe cea mai omogena din campionat, pentru ca are in componenta pe toti jucatorii care au evoluat si in Liga a III-a. Concluzia, CSO Ianca este favorita la victorie.
Cu primele sanse pornesc in aceasta runda, Viitorul Ianca in disputa de la Pressing, partida arbitrata la centru de Maricel Dragomir, Victoria Traian in partida de la CS Faurei si bineinteles CF Braila care primeste pe teren propriu vizita celei mai slabe formatii din campionat, Victoria Dedulesti.

Etapa a 2-a programeaza meciurile:
CSO Ianca - Avintul Chiscani
Pressing Braila - Viitorul Ianca
Vointa Gaiseanca - Viitorul Galbenu
CS Faurei - Victoria Traian
Viitorul II Insuratei - Avintul Ciresu
CF Braila - Victoria Dedulesti
Recolta Tufesti - Tractorul Viziru
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii