Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Viitorul Ianca urcă pe locul al patrulea în clasament

• victorie cu 2-0 din partida cu Poseidon Limanu-2 Mai • Dima şi Mucuţă au înscris pentru Viitorul

 

Nou promovata Viitorul Ianca a câştigat cu 2-0 partida cu Podeidon Limanu-2 Mai, formaţie care de asemenea a promovat în această vară, în Liga a III-a. Viitorul a bifat cel de-al patrulea succes stagional şi a urcat pe locul al patrulea în clasamentul Seriei a II-a.

Victoria echipei gazdă s-a conturat însă în repriza a doua.

Prima parte a întâlnirii a fost una fără mari ocazii de gol. Oaspeţii puteau totuşi încheia primele 45 de minute în avantaj însă mingea şutată de Alexandru Vieru a lovit bara porţii apărate de Constantinescu.

Partea a doua a partidei a fost controlată de Viitorul Ianca. Echipa gazdă a ieşit de la cabine decisă să încline balanţa victoriei în favoarea sa şI, în minutul 55, Marius Dima a deschis scorul. Mijlocaşul Vitorului a şutat de la 18 metri, iar mingea a poposit la rădăcina barei pentru 1-0. Mucuţă a şutat peste poartă, iar la mijlocul reprizei secunde Buzatu, din doar 8 metri, a trimis mingea pe lângă poartă. Golul care plutea în aer a venit în minutul 88 şi a fost înscris, după o acţiune personală, de către Dragoş Mucuţă.

“Prima repriză a aparţinut oaspeţilor, care au şi trimis de altfel mingea în bară, cea de a doua a fost controlată de noi. Am ieşit de la cabine cu o altă atitudine, am dominat teritorial, am avut o posesie mai bună a mingei şi am câştigat meritat. Mucuţă a fost jucătorul meciului. Acum suntem pe locul al patrulea, suntem în obiectiv”, ne-a declarat Cosmin Necoară, directorul sportiv al echipei Viitorul Ianca.

 

Viitorul Ianca: Constantinescu – Coteţ, Preda, Postolea, Necoară - Cazan, Olenic (min. 37: Ndigwe), Dima, Păvălache – Mucuţă, Buzatu.

În repriza a doua au mai jucat: A. Radu, M. Coman şi Colniceanu.
Categorie articol: 

Comentarii