Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Viitorul Ianca, singura formaţie din Liga a IV-a cu maximum de puncte

• Victoria Traian a realizat scorul etapei, 6-0, în deplasare, la Dunărea Tichileşti • nou promovata FC Urleasca a obţinut un punct graţie unui gol înscris de Pascu, în minutul 89

 

Liderul Ligii a IV-a, Viitorul Ianca a dominat cap coadă jocul de pe stadionul Ştefan Vrăbioru din Ianca, în compania echipei Pandurii Tudor Vladimirescu şi, în afară de cele trei goluri marcate, a mai irosit cel puţin tot atâtea şanse mari de a înscrie.

În minutul 2, Necoară a centrat de la colţul terenului, Olenic a prelungit mingea până la Ionuţ Matei care a făcut inutil plonjonul lui Aramă şi Viitorul Ianca avea deja 1-0. Aramă s-a opus salvator la şutul lui Dima (min. 23), însă nu a mai avut nicio replică la mingea şutată de Olenic în minutul 34, şi formaţia gazdă conducea cu 2-0. Putea fi 3-0 pentru Viitorul, două minute mai târziu, dar la şutul lui Dobrin, portarul oaspeţilor a fost salvat de bara transversală. La cinci minute de la reluare, Stănel Ion a scos de pe linia porţii mingea şutată de Necoară. Echipa din Ianca a continuat să atace dar Colniceanu (min. 56) şi Andrei Crăciun (min. 58) nu au reuşit să-şi treacă numele pe lista marcatorilor.

Pandurii Tudor Vladimirescu a avut o singură şansă de a marca în minutul 59 şi a fructificat-o: Marius Ion a şutat din careu, portarul gazdelor a respins mingea în faţă şi Emanuel Stan a redus din diferenţă. Ultimul gol al partidei, a fost, de fapt, un autogol: Matei (min. 68) a şutat la poartă, iar mingea deviată de Stănel Ion a poposit în plasă. Matei, de două ori, şi Crăciun au mai avut trei mari ocazii de gol, însă tabela nu s-a mai modificat, iar Viitorul Ianca rămâne singura echipă cu maximum de puncte din Liga a IV-a.

Meciul de la Traian dintre FC Urleasca şi Voinţa Vişani s-a încheiat nedecis, 1-1,   Muşat a marcat pentru oaspeţi în minutul 34, Pascu a restabilit egalitatea în penultimul minut al părţii secunde.

Victoria Vraian a realizat scorul etapei, 6-0, în deplasarea de la Dunărea Tichileşti, iar ACSC Cazasu a bifat primul succes din acest campionat, 4-1, pe teren propriu cu Viitorul Însurăţei.

Lider după etapa a 3-a rămâne Viitorul Ianca cu 9 puncte, locul al doilea este deţinut de Voinţa Vişani - 7 puncte, al treilea de Victoria Traian - 6 puncte. Tot 6 puncte are şi Voinţa Şuţeşti, dar aceasta se află pe poziţia a patra pentru că are un golaveraj inferior.

 

Etapa a 3-a programează meciurile:

AFC Urleasca - Voinţa Vişani 1-1 (0-1)

pascu (min. 89) / Muşat (min. 34)

ACSC Cazasu - Viitorul Însurăţei 4-1 (1-1)

Gologan (min. 44), Luchian (min. 53), Bolozan (min. 60), Vlad (min. 91) / V. Gheorghe (min. 10)

Dunărea Tichileşti - Victoria Traian 0-6

Buzatu (min. 23), Puia (min. 52, 76), Bogoş (min. 60), Moroşan (min. 73), Păvălache (min. 78)

Viitorul Ianca - Pandurii Tudor Vladimirescu 3-1

matei (min. 2), Olenic (min. 34), S. Ion (min. 68) / Emanuel Stan (min. 59).
Categorie articol: 

Comentarii