Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Viitorul Ianca a remizat, 1-1, cu Universitatea Dunărea de Jos

• congolezul de la Viitorul, Teldiane Boulaz, şi Remus Popa pentru gazde au marcat în amicalul care a avut loc pe stadionul Portul Roşu

 

Sâmbăta trecută, Viitorul Ianca a remizat, 1-1, în deplasare pe stadionul Portul Roşu din Galaţi, cu Universitatea Dunărea de Jos.

Un meci în care jucătorii nu s-au menajat deloc, cu situaţii de poartă de o parte şi de alta.

Viitorul Ianca a marcat prin congolezul Teldiane Boulaz, jucător care a venit la formaţia pregătită de Laurenţiu Ivan la recomndarea lui Emmanuel Ndigwe. Gălăţenii au restabilit egalitatea în urma reuşitei lui Remus Popa.

Pe ansamblu, partida a fost echilibrată, oricare dintre cele două combatante putând să câştige acest joc amical.

În prima repriză, după o deviere a lui Marius Coman, Viitorul Ianca putea să mai înscrie prin Dima care a rămas singur cu portarul formaţiei gălăţene dar a ratat. În repriza a doua, Buzatu a trimis mingea în bară. La rândul lor, fotbaliştii Universităţii ar fi putut înscrie prin Morogan din lovitură liberă, Chiriac şi Remus Popa.

“Un antrenament bun, pe un teren destul de greu şi am fost bucuroşi că nu s-a accidentat nimeni. Noutăţile din lotul nostru au fost congolezul Teldiane Boulaz, Ciotu şi portarul de 16 ani de la Stars, Stroe. Din păcate, o serie de jucători din lotul nostru nu au putut evolua din cauza faptului că sunt răciţi sau uşor accidentaţi”, ne-a declarat Cosmin Necoară, directorul sportiv al clubului Viitorul Ianca.

Viitorul Ianca: Mitrea – Coteţ, Preda, Necoară, Cireaşă - A. Radu, Ciotu, un jucător legitimat la Bucovina Suceava, care a evoluat şi la FC Voluntari 2, Dima, Păvălache – M. Coman, Teldiane. Au mai jucat Ndigwe, Mădălin Stroe, junior de 16 ani de la Stars Brăila, Mucuţă, Mardale, Buzatu, Colniceanu.
Categorie articol: 

Comentarii