Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Viitorul Ianca rămâne pe primul loc şi după etapa a 2-a

• jucătorii de la Comunal Cazasu au câştigat, joia trecută, partida cu Dunărea Tichileşti, iar sâmbătă au fost la nunta lui Viorel Banciu • cu patru reuşite, Viorel Gheorghe de la Viitorul Însurăţei a fost golgeterul rundei

 

În etapa a doua a Ligii a IV-a s-au înregistrat trei victorii la scor ale echipelor care au evoluat pe teren propriu, iar în celalte două jocuri s-au impus formaţiile vizitatoare. Etapa a început, joi, cu partida dintre Comunal Cazasu şi Dunărea Tichileşti şi s-a încheiat cu scorul de 6-1 în favoarea gazdelor. Jocul, în care Mihai Avramescu a marcat de trei ori pentru echipa gazdă, s-a disputat mai devreme deoarece sâmbăta trecută, experimentatul atacant al echipei din Cazasu, Viorel Banciu, a spus adio burlăciei şi s-a căsătorit cu iubita sa, Mirela. Colegii i-au făcut cadou victoria în partida cu Dunărea Tichileşti, iar, sâmbătă, au fost alături de el la acest eveniment important din viaţa sa.

Viitorul Ianca a câştigat al doilea meci consecutiv disputat în deplasare, 1-0, la Voinţa Şuţeşti, la capătul unui joc în care fiecare formaţie a dominat câte o repriză. Echipa din Şuţeşti a controlat jocul în prima repriză şi putea înscrie cel puţin o dată, Viitorul Ianca a fost formaţia mai bună în repriza a doua şi s-a impus cu un gol norocos înscris de Stoican, cu nouă minute înainte de finalul partidei. Echipa care a dominat campionatul trecut, CS Făurei, are de asemenea un start de sezon foarte bun. Antrenată acum de Mihai Ciobanu, CS Făurei a dispus cu 7-1 de Pandurii Tudor Vladimirescu, golgeterul echipei învingătoare fiind Stelian Nicoliţă, autor al unui hat trick în acest joc. Tot 7 goluri a marcat şi Viitorul Însurăţei în disputa cu satelitul Daciei Unirea, cu menţiunea că formaţia vizitatoare nu a înscris în acestă partidă. Jucătorul meciului de la Însurăţei a fost Viorel Gheorghe care a “perforat” poarta oaspeţilor de patru ori.

O altă pretendentă la podium în acest campionat, Voinţa Vişani s-a impus cu 4-2 în deplasarea de la Gloria Movila Miresii.

După primele două runde trei formaţii au acumulat câte 6 puncte, Viitorul Ianca se află pe primul loc, aceasta fiind singura formaţie care a înscris 11 goluri şi nu a primit niciunul, pe locul secund se află Comunal Cazasu, iar pe poziţia a treia CS Făurei. Trei echipe nu au acumulat niciun punct după primele două etape, Dacia Unirea 2 Brăila, Pandurii Tudor Vladimirescu şi Dunărea Tichileşti.

 

Rezultatele şi marcatorii etapei a 2-a:

Voinţa Şuţeşti - Viitorul Ianca 0-1 (0-0)

Stoican (min. 81)

Comunal Cazasu – Dunărea Tichileşti 6-1 (2-0)

Cotigă (min. 42, 84), Muşăţoiu (min. 43), Avramescu (min. 48, 57, 68) / Sfîrtoc (min. 80)

CS Făurei - Pandurii Tudor Vladimirescu 7-1 (3-0)

Mâţă (min. 14), S. Nicoliţă (min. 20, 65, 67), Bogoş (min. 44), Novac (min. 63), Grozea (min. 72) / Şerbănescu (min. 48)

Gloria Movila Miresii – Voinţa Vişani 2-4 (0-0)

Ştergărel (min. 79), Nazâru (min. 81 – autogol) / Pungă (min. 60, 89), Butiseacă (min. 61, 91)

Viitorul Însurăţei – Dacia Unirea 2 Brăila 7-0 (4-0)

Tănase (min. 13), V. Gheorghe (min. 26, 30, 40, 70), Baicu (min. 51), Cireaşă (min. 66).
Categorie articol: 

Comentarii