Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Viitorul Ianca a pierdut, 1-2, amicalul de la Plopu cu CSM Rm. Sărat

* Coteț a marcat pentru echipa antrenată de Victor Olenic

 

Cu mulți titulari accidentați, Viitorul Ianca a pierdut, 1-2, amicalul susținut la Plopu, cu CSM Rm. Sărat. Victor Olenic a avut pe banca de rezerve doar patru jucători, dintre care doi portari, în timp ce formația vizitatoare, potrivit informațiilor oferite cu amabilitate de delegatul echipei, Ionuț Ilie, a avut pe bancă încă o echipă.

Pe ansamblu jocul a fost echilibrat cu ocazii de o parte și de alta șI un rezultat de egalitate ar fi fost echitabil.

CSM Rm. Sărat a deschis scorul în minutul 21, din lovitură liberă, prin Marius Tigoianu, fostul jucător al Astrei Giurgiu. Iorga (min.23) ar fi putut restabili egalitatea, dar mingea șutată de el a fost reținută de Mihăescu. Irimia (min. 28) a șutat cu efect din lovitură liberă, însă mingea a lovit transversala. Viitorul a fost superioară, la capitolul posesie a mingei, în primele 20 de minute ale părții secunde, a obținut mai multe cornere, iar în minutul 69 a irosit o ocazie imensă prin Luca, juniorul împrumutat de Dacia Unirea, care a ratat din 8 metri.

Pe contraatac, CSM Rm. Sărat și-a dublat avantajul după reușita lui Cazan (min. 74). În ultimul sfert de oră Viitorul Ianca a jucat în jumătatea adversă de teren dar deși a avut mai multe oportunități de a înscrie, a marcat doar o singură dată, în minutul 85, prin Coteț.

Viitorul Ianca: Stroe – Colniceanu, Preda, Ilie, Coteț – P. Ioan, Irimia, A. Radu – Luca, R. Cristea, L. Iorga. Au mai intrat Mitrea, Dinu, Chivu, Cazacu.

CSM Rm. Sărat: Mihăescu – Pleșoiu, Ceaușel, Grăjdan, Pașa – Ignat, Ioniță, Oprea, Constantinescu – Roman, Tigoianu. Au mai jucat Bodoc, Târâlă, Andreiu, Crețu, Florea, Zaplaic, Mihalache, Tiloiu, Câmpeanu, Baboi, Cazan.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii