Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Viitorul Ianca nu a jucat, dar rămâne lider în Liga a IV-a

• Voinţa Şuţeşti s-a impus cu 2-1 la Vişani şi a egalat-o la puncte pe prima clasată • Pandurii Tudor Vladimirescu a realizat scorul campionatului, 11-4, pe teren propriu, în partida cu Dunărea Tichileşti

 

În etapa a 4-a a Ligii a IV-a două meciuri s-au încheiat la egalitate, unul a fost câştigat la scor de echipa gazdă, Pandurii Tudor Vladimirescu, iar la Vişani s-a impus echipa vizitatoare, Viitorul Şuţeşti.

Iar în urma acestor rezultate, deşi nu a jucat în această rundă, Viitorul Ianca se menţine în fotoliul de lider al competiţiei.

Derby-ul etapei s-a disputat la Vişani şi meciul s-a ridicat la nivelul acestui statut. Echipa gazdă a intrat la cabine cu un avantaj minim de un gol, a înscris Georgel Pungă, în minutul 42. În partea a doua echipa vizitatoare a controlat jocul şi a egalat prin Ciocan, în minutul 55. Partida se îndrepta spre un rezultat de egalitate, însă cu nouă minute înainte de final Custură a înscris şi Viitorul Şuţeşti a plecat cu toate punctele de la Vişani.

Pandurii Tudor Vladimirescu a realizat scorul etapei şi al campionatului, 11-4, pe teren propriu, în disputa cu Dunărea Tichileşti. Marius Ion a fost jucătorul partidei, cu patru goluri marcate, însă printre artizanii acestui succes de proporţii s-au mai numărat de la gazde Petcu, Tănase, Stănel Ion şi Florin Giurgiu.

Victoria Traian a mai făcut un pas greşit pe teren propriu, remiză, 3-3, cu ACSC Cazasu, după un meci în care oaspeţii au condus de două ori în prima repriză.

AFC Urleasca pare a nu se acomoda în acest eşalon fotbalistic în care a promovat în această vară. Cu toate că pornea ca favorită la victorie în partida de la Însurăţei, echipa manageriată de Adrian Spătaru, cel care de altfel a şi marcat primul gol al echipei vizitatoare, AFC Urleasca a obţinut doar un singur punct şi ocupă penultimul loc în clasament, cu 2 puncte, în timp ce Viitorul Însurăţei deţine “lanterna roşie” a campionatului.

După patru etape primele patru locuri sunt ocupate de: 1 Viitorul Ianca 9 puncte golaveraj (9-2), 2 Viitorul Şuţeşti 9 (9-5), 3 Victoria Traian 7 (12-7), 4 Voinţa Vişani 7 (8-5).

 

Rezultatele şi marcatorii etapei a 4-a:

Viitorul Însurăţei - AFC Urleasca 2-2 (2-1)

M. Baicu (min. 10, 42) / Spătaru (min. 19), Costache (min. 85)

Victoria Traian - ACSC Cazasu 3-3 (2-2)

Roşu (min. 20), P. Ioan (min. 43), V. Baciu (min. 60) / Techiu (min. 12), Vlad (min. 40), Pavelescu (min. 50)

Pandurii Tudor Vladimirescu - Dunărea Tichileşti 11-4 (4-2)

Petcu (min. 4, 47), E. Stan (min. 37), Simion (min. 41), M. Ion (min. 53, 55, 69, 74), S. Ion (min. 79), F. Giurgiu (min. 82), Tănase (min. 86) / Novac (min. 18), Micu (min. 45), Datcu (min. 75, 90)

Voinţa Vişani - Viitorul Şuţeşti 1-2 (1-0)

Pungă (min. 42) / Ciocan (min. 55), Custură (min. 81).
Categorie articol: 

Comentarii