Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Viitorul Ianca a mai făcut un pas spre barajul de promovare în Liga a III-a

• liderul Ligii a IV-a s-a impus cu 2-0 în meciul cu FC Urleasca • ACSC Cazasu a revenit pe loc de play-off

 

În etapa a 16-a a Ligii a IV-a doar liderul, Viitorul Ianca, şi-a valorificat avantajul terenului propriu, formaţia pregătită de Cosmin Necoară s-a impus cu 2-0 în partida cu FC Urleasca, însă golurile au venit abia în repriza a doua. Ionuţ Matei şi Ndigwe au înscris, iar Viitorul Ianca s-a distanţat la 9 puncte de a doua clasată, Victoria Traian, grupare care a remizat, 0-0, pe teren propriu cu Voinţa Vişani. Acesta a fost singurul rezultat de egalitate, pentru că în celelalte două jocuri, conform aşteptărilor, s-au impus echipele vizitatoare.

ACSC Cazasu a câştigat la scor de neprezentare, 3-0, la Dunărea Tichileşti şi a revenit pe loc de play-off, iar Viitorul Şuţeşti a dispus cu 5-2, tot în deplasare, de Pandurii Tudor Vladimirescu. Jucătorul meciului a fost Ionuţ Şerbănescu, fostul golgeter al celor de la Pandurii, care în acest joc a marcat de patru ori pentru noua sa echipă, Viitorul Şuţeşti.

După etapa a 16-a, lider se menţine Viitorul Ianca 40 puncte, locul al doilea este deţinut de Victoria Traian 31 puncte, iar al treilea de Viitorul Şuţeşti 24 puncte. Tot cu 24 de puncte, dar cu un golaveraj inferior, Voinţa Vişani se află pe poziţia a patra.

 

Rezultatele şi marcatorii etapei 16-a:

Pandurii Tudor Vladimirescu - Viitorul Şuţeşti 2-5 (2-2)

Drăgulin (min. 13), Sfârtoc (min. 30) / I. Şerbănescu (min. 17, 45, 84, 92), Bogoş (min. 75)

Viitorul Ianca - AFC Urleasca 2-0 (0-0)

Matei (min. 57), Ndigwe (min. 77)

Dunărea Tichileşti - ACSC Cazasu 0-3 (0-2)

Toader (min. 12), Techiu (min. 31), Datcu (min. 89)

Victoria Traian – Voinţa Vişani 0-0
Categorie articol: 

Comentarii